/ Leeroplossingen / Bestaande leeroplossingen

Ons aanbod

E-learning

contact

Wij beschikken over een aanbod van verschillende e-learnings voor de flexbranche. Hierbij bestaat de mogelijkheid om deze e-learnings op maat te maken, inclusief bedrijfseigen processen en je eigen huisstijl.

Opleiding tot Uitzendheld

Werken jouw werknemers als uitzendprofessional of hebben jouw werknemers een (commerciƫle) rol richting flexwerkers en inleners? Grote kans dat jouw werknemers het SEU-examen Uitzendprofessional moeten maken van Stichting Examens Uitzendbranche. Het SEU-examen toetst het kennisniveau van alle uitzendprofessionals door vragen te stellen over de CAO en de wet- en regelgeving in de uitzendbranche.

Leeroplossing bekijken

Opleiding tot Uitzendheld (Engels)

Heb jij medewerkers die werken als uitzendprofessional of een (commerciƫle) rol hebben richting flexwerkers en inleners, maar zijn ze de Nederlandse taal niet (goed) vaardig? Dan is het belangrijk dat ze op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving binnen de uitzendbranche en misschien zelfs het SEU-examen maken. Met onze Engelse versie van de Opleiding tot Uitzendheld, krijgen al jouw medewerkers de kans op de hoogte zijn van alle relevante wet- en regelgeving binnen de branche.

Leeroplossing bekijken

Welkom in Uitzendland

Uitzenden, een begrip dat iedereen wel eens heeft gehoord en waarvan iedereen wel ongeveer weet wat het inhoudt. Wat je misschien niet weet, is dat deze branche complexer is dan je denkt. Als je nieuw bent in de uitzendbranche krijg je te maken met zaken waar je nog nooit van hebt gehoord en waarvan je het bestaan niet afwist. De driehoeksverhouding, inlenersbeloning en het werven, selecteren en matchen van kandidaten? Als dit je niks tot weinig zegt is de e-learning Welkom in Uitzendland perfect voor jou.

Leeroplossing bekijken

Opfriscursus voor Uitzendhelden

De wet- en regelgeving binnen de uitzendbranche verandert regelmatig. Op 1 januari 2022 verandert er weer veel in de CAO. Voor de kwaliteit binnen jouw organisatie en het versnellen van processen, is het daarom belangrijk om je medewerkers op de hoogte te houden van de veranderingen in de branche. Om op een effectieve manier iedereen die werkt binnen de uitzendbranche weer op de hoogte te brengen, hebben we de Opfriscursus voor Uitzendhelden ontwikkeld.

Leeroplossing bekijken

Beloningsregels in de flexbranche

Het toepassen van de inlenersbeloning is zowel de verantwoordelijkheid van het uitzendbureau als van de inlener. De inlenersbeloning moet ervoor zorgen dat flexwerkers hetzelfde worden beloond als vaste medewerkers van de inlener met dezelfde werkzaamheden. Om het proces rondom het uitvragen van de inlenersbeloning bij de inlener te versnellen, bieden wij deze verdiepende e-learning module aan.

Leeroplossing bekijken

Arbochecklisten

Het correct invullen van Arbochecklisten is belangrijk om een uitzendkracht snel en goed te plaatsen. Het invullen van de verschillende Arbochecklisten en een inlener hier uitleg over geven, kan lastig zijn. Met onze e-learning leer je waarom we Arbochecklisten gebruiken binnen de branche en hoe je ze correct moet invullen.

Leeroplossing bekijken

Nieuwe CAO voor Uitzendkrachten 2022

Na vele onderhandelingen zijn eind 2021 nieuwe afspraken gemaakt over de CAO voor Uitzendkrachten. Er is gediscussieerd over verschillende onderwerpen en daar zijn ook een aantal grote veranderingen uitgekomen. De nieuwe CAO voor Uitzendkracht heeft een looptijd van 17 november 2021 tot 2 januari 2023 en brengt veel verandering met zich mee voor zowel uitzendbureau als uitzendkracht. Omdat het hier om wet- en regelgeving gaat is het natuurlijk belangrijk om te weten wat er is veranderd. Onder andere het fasensysteem en de inlenersbeloning zijn op de schop gegaan. Maar wat betekent dit voor jou?

Leeroplossing bekijken

Liever persoonlijk contact over een vraagstuk?

Een aantal van onze partners