/ Leeroplossingen / Bestaande leeroplossingen / Beloningsregels in de flexbranche

Beloningsregels in de flexbranche

In het kort

Wetgeving omtrent beloningsregels

Correct invullen van het BRI

Versnellen van processen

Voorkomen van fouten in arbeidsvoorwaarden en verlonen van flexwerkers

Het toepassen van de inlenersbeloning is zowel de verantwoordelijkheid van het uitzendbureau als van de inlener. De inlenersbeloning moet ervoor zorgen dat flexwerkers hetzelfde worden beloond als vaste medewerkers van de inlener met dezelfde werkzaamheden. Om het proces rondom het uitvragen van de inlenersbeloning bij de inlener te versnellen, bieden wij deze verdiepende e-learning module aan.

Hoe ziet de e-learning eruit?

In deze e-learning module leert de uitzendprofessional de verschillende beloningsregels uit de CAO voor Uitzendkrachten en weet hij precies op welke beloningen de verschillende groepen flexwerkers recht hebben!

Opbouw van de opleiding

De e-learning is opgebouwd uit een theoretisch onderdeel en een onderdeel waarin getoetst wordt of de uitzendprofessional beschikt over de juiste kennis en vaardigheden. Het theoretische gedeelte bestaat uit de theorie over de inlenersbeloning en de uitzonderingen waarbij een andere beloning wordt toegepast.

Leren bij Shaer e-learning

De opleiding biedt informatie aan in verschillende vormen, zoals het gebruik van uitlegvideo’s, pictogrammen, infographics en andere afbeeldingen. Door dit af te wisselen met theoretisch teksten leert de uitzendprofessional parate kennis over de uitzendbranche. Met de verschillende oefeningen, vragen en interacties legt de uitzendprofessional direct de link met de huidige praktijk. Elke module wordt afgesloten met een test je kennis, die de uitzendprofessional uitdaagt en toetst of de benodigde kennis onthouden is.

Maatwerk

Vanaf maart 2015 is iedereen uitzender, detacheerder en payroller verplicht om vanaf de eerste dag van de uitzending de inlenersbeloning toe te passen. Om de inlenersbeloning correct toe te passen, gebruiken veel organisaties een eigen document waarin de uitzendprofessional samen met de inlener de juiste elementen vastleggen. De bedrijfseigen processen zijn ook toe te voegen aan de e-learning. Hierdoor sluit de e-learning nog beter aan op jullie praktijk! Neem nu contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Look en feel van de organisatie

Bedrijfseigen processen

Betere vertaalslag naar de praktijk

Geïnteresseerd?

Is de Beloningsregels in de flexbranche ook geschikt voor jouw organisatie? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Hieronder een overzicht met veel gestelde vragen over ons e-learning module "Beloningsregels in de flexbranche".

Voor wie is de opleiding geschikt?

De beloningsregels is voor alle medewerkers van uitzendorganisaties met direct klantcontact en medewerkers die contracten maken. Deze e-learning is te gebruiken als verdiepende module op de Opleiding tot Uitzendheld, maar ook als opfrisser.

Wat is de studiebelasting van deze e-learning module?

De deelnemer heeft 24/7 toegang tot de leerstof. Het doorlopen van deze e-learning module kost 45 tot 60 minuten. Dit is inclusief de toets aan het einde van de module.

Wanneer kan je starten met de e-learning module?

Je kan elk moment starten met de e-learning! Natuurlijk vinden we het hierbij wel belangrijk dat er een goede implementatie plaatsvindt en zullen we eerst altijd in gesprek gaan met jullie.

Hoe lang heeft een deelnemer toegang tot de e-learning?

Onze licenties zijn een jaar geldig. De deelnemer heeft dus een jaar toegang tot de e-learning. Zo heeft de uitzendheld op elk moment alle kennis in zijn of haar broekzak! Daarnaast is het mogelijk om een licentie te ver­lengen. Zo blijft de uitzendheld op de hoogte van de steeds veranderende wet- en regelgeving.

Is er ook een examen?

Er geen sprake van een examen, wel wordt er van de deelnemer verwacht dat hij aan de hand van een toets kan aantonen dat hij over lesstof beheerst.

E-learning aanvragen

Direct aanmelden voor de e-learning module beloningsregels in de flexbranche? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Wat je krijgt

Wetgeving omtrent beloningsregels

Correct invullen van het BRI

Versnellen van processen

Voorkomen van fouten in arbeidsvoorwaarden en verlonen van flexwerkers