/ Leeroplossingen / Bestaande leeroplossingen / Opfriscursus voor uitzendhelden

Opfriscursus voor Uitzendhelden

In het kort

Al je medewerkers weer up-to-date krijgen

Alle nieuwe en bestaande wetgeving binnen de uitzendbranche

Verhogen van kwaliteit

Simpele manier voor kennisonderhoud

De wet- en regelgeving binnen de uitzendbranche verandert regelmatig. Op 1 januari 2022 verandert er weer veel in de CAO. Voor de kwaliteit binnen jouw organisatie en het versnellen van processen, is het daarom belangrijk om je medewerkers op de hoogte te houden van de veranderingen in de branche. Om op een effectieve manier iedereen die werkt binnen de uitzendbranche weer op de hoogte te brengen, hebben we de Opfriscursus voor Uitzendhelden ontwikkeld.

Hoe ziet de e-learning eruit?

De training is opgebouwd als adaptief leerpad. Dit betekent dat de deelnemer aan de hand van een toets voorafgaand aan de e-learning, precies de theorie aangeboden krijgt die is weggezakt. Op deze manier hoeft de deelnemer alleen de theorie te doorlopen die niet meer goed in het hoofd zit.

Opbouw van de opleiding

Zoals hierboven beschreven begint de e-learning met een toets. Vervolgens gaat de deelnemer de theorie doorlopen. Na elk onderdeel in de theorie maakt de deelnemer een korte toets om te testen of de kennis is blijven hangen. Na het doorlopen van de theorie maakt de deelnemers nogmaals een toets die gelijk is aan de toets aan het begin. Door alle theorie nogmaals te toetsen is duidelijk zichtbaar of de alle kennis weer up-to-date is. Wij raden aan om deze opleiding elk jaar te laten maken door medewerkers om zo kennis binnen de organisatie te borgen. Daarnaast is alle theorie altijd beschikbaar, zodat de deelnemer als hij iets niet weet dit altijd kan opzoeken in de e-learning.

Leren bij Shaer e-learning

De opleiding biedt informatie in verschillende vormen aan, zoals het gebruik van uitlegvideo’s, pictogrammen, infographics en andere afbeeldingen. Door dit af te wisselen met theoretisch teksten leert de uitzendheld parate kennis over de uitzendbranche. Met de verschillende oefeningen, vragen en interacties legt de uitzendheld direct de link met de huidige praktijk. Elke module die de deelnemer moet doorlopen, wordt afgesloten met een test je kennis die de uitzendheld uitdaagt en toetst of de benodigde kennis onthouden is

Maatwerk

De e-learning bestaat uit de wet- en regelgeving binnen de uitzendbranche en is gebaseerd op wat het SEU toetst. Wij gaan een stap verder en bieden de mogelijkheid aan om de koppeling te maken met de dagelijkse praktijk. Hierdoor sluit de opleiding aan op elke unieke organisatie. Met deze combinatie wisselen vakspecifieke kennis en het leren van bedrijfseigen processen elkaar af.

Look en feel van de organisatie

Bedrijfseigen processen

Betere vertaalslag naar de praktijk

I Stock 1081869160

Geïnteresseerd?

Is de Opfriscursus voor Uitzendhelden ook geschikt voor jouw organisatie? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met 088 066 5008.

Veel gestelde vragen

Hieronder een overzicht met veel gestelde vragen over onze e-learning module "Opfriscursus voor Uitzendhelden".

Voor wie is de e-learning geschikt?

De opleiding is geschikt voor iedereen die al wat langer in de uitzendbranche werkt en niet alle kennis over de wet- en regelgeving meer in zijn of haar hoofd heeft. Daarnaast is het geschikt om voor iedereen in de uitzendbranche die nog niet bekend is met de wijzigingen in de vernieuwde CAO voor Uitzendkrachten die per 1 januari 2022 gaat gelden.

Voor wie is de e-learning module geschikt?

De Opfriscursus voor Uitzendhelden is voor alle medewerkers van uitzendorganisaties met direct klantcontact. Waarbij de medewerker een belangrijke commerciële- en advies­rol vervult richting de opdrachtgever en de flexwerker.

Hoe lang heeft de deelnemer toegang tot de e-learning?

Onze licenties zijn een jaar geldig. De deelnemer heeft dus een jaar toegang tot de e-learning. Zo heeft de uitzendheld op elk moment alle kennis in zijn of haar broekzak! Daarnaast is het mogelijk om een licentie te ver­lengen. Zo blijft de uitzendheld op de hoogte van de steeds veranderende wet- en regelgeving.

Wanneer kan je starten met de e-learning module?

Je kan elk moment starten met de e-learning! Natuurlijk vinden we het hierbij wel belangrijk dat er een goede implementatie plaatsvindt en zullen we eerst altijd in gesprek gaan met jullie.

Wat is de studiebelasting van deze e-learning?

Voor de toets aan het begin van de e-learning rekenen we doorlooptijd van ongeveer 90 minuten. Hoe lang een deelnemer daarna bezig is met het doorlopen is afhankelijk van de kennis van de deelnemer. Is er veel kennis weggezakt, dan is de doorlooptijd natuurlijk langer. Stel dat de deelnemer alle theorie opnieuw zou moeten doornemen, dan reken we een doorlooptijd van ongeveer 40 uur. De kans dat de deelnemer alles moet doorlopen is natuurlijk klein.

E-learning aanvragen

Direct de e-learning module aanvragen? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Wat je krijgt

Al je medewerkers weer up-to-date krijgen

Alle nieuwe en bestaande wetgeving binnen de uitzendbranche

Verhogen van kwaliteit

Simpele manier voor kennisonderhoud