/ E learning / Welcome to the world of posting

Welcome to the World of Posting (Engels)

In het kort

Maak kennis met de uitzendbranche

Perfect als onderdeel van je onboarding

Speciaal voor buitenlandse medewerkers van uitzendbureaus

€450,00 (excl. BTW)

Uitzenden, een begrip dat iedereen wel eens heeft gehoord en waarvan iedereen wel ongeveer weet wat het inhoudt. De branche is complex, helemaal als je nieuwe bent in het uitzenden. We zien daarbij steeds vaker dat medewerkers van uitzendbureaus een niet-Nederlandse achtergrond hebben en de Nederlandse taal niet goed vaardig zijn. Wij vinden het belangrijk dat deze mensen ook de kans krijgen om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de Nederlandse flexbranche. Zoals we al zeiden, de uitzendbranche is complex, stel je voor dat je deze vakkennis moet leren in een taal die je niet goed beheerst. Daarom bieden wij onze e-learning 'Welkom in Uitzendland' ook in het Engels aan.

Hoe ziet de e-learning eruit?

In de online leeromgeving kan de deelnemer op elk moment beginnen en bezig zijn met de e-learning. De resultaten en voortgang worden opgeslagen, zodat je altijd weet waar je bent gebleven.

Opbouw van de e-learning

De e-learning Welcome to the World of Posting bestaat uit vier modules en één module aan het eind waarin de kennis wordt getest. In deze modules leert de deelnemer de basis van het uitzenden. Wat houdt uitzenden in? Hoe werf je een kandidaat? Hoe werf je een klant? Hoe plaats je een kandidaat? Dit zijn allemaal vragen waar de deelnemer antwoord op krijgt. Aan het eind van de e-learning is de deelnemer klaar om Uitzendland te betreden en kennis binnen deze wereld te begrijpen en te delen met vakgenoten.

Leren bij Shaer

De opleiding biedt informatie in verschillende vormen aan, zoals het gebruik van uitlegvideo’s, pictogrammen, infographics en andere afbeeldingen in de Engelse taal. Door dit af te wisselen met theoretisch teksten leert de deelnemer de basis van de uitzendbranche. Met de verschillende oefeningen, vragen en interacties legt de deelnemer direct de link met de huidige praktijk. Aan het eind van de e-learning maakt de deelnemer een test je kennis. Hiermee is te zien of de deelnemer de basis van het uitzenden heeft begrepen.

Maatwerk

Wij begrijpen dat elk uitzendbureau of een aan het uitzenden gerelateerde organisatie zijn eigen manier van werken heeft en dat dit erg kan verschillen binnen de branche. Door het toepassen van bedrijfseigen processen in de e-learning leert een deelnemer meteen de manier van werken bij de eigen organisatie. Dit maakt het toepassen van de theorie in de praktijk nog makkelijker. Spreken jouw medewerkers een andere taal? Wij bieden deze e-learning in elke taal aan. Neem hiervoor contact met ons op.

*Wil je meerdere deelnemers tegelijk aanmelden? Neem contact met ons op en we maken graag een offerte op maat.

Maak kennis met de uitzendbranche

Perfect als onderdeel van je onboarding

Voeg bedrijfseigen processen toe

Geïnteresseerd?

Past de e-learning Welcome to the World of Posting ook bij jouw organisatie? Of heb je vragen over de e-learning? Neem dan contact op met 088 066 5008.

Veel gestelde vragen

Hieronder een overzicht met veel gestelde vragen over onze e-learning 'Welcome to the World of Posting'.

Voor wie is de e-learning geschikt?

De e-learning is geschikt voor iedereen begint met werken binnen de uitzendbranche of tijdens zijn of haar werk regelmatig te maken heeft met de uitzendbranche. Iedereen die de basis van het uitzenden wil begrijpen kan de e-learning doen.

Hoe lang heeft de deelnemer toegang tot de e-learning?

Onze licenties zijn een jaar geldig. De deelnemer heeft dus een jaar toegang tot de e-learning. Zo heeft de deelnemer op elk moment de kennis over het uitzenden in zijn broekzak. Daarnaast is het mogelijk om een licentie te ver­lengen. Zo kan de deelnemer de e-learning altijd gebruiken als naslagwerk.

Wanneer kan je starten met de e-learning?

Je kan elk moment starten met de e-learning! Natuurlijk vinden we het hierbij wel belangrijk dat er een goede implementatie plaatsvindt en zullen we eerst altijd in gesprek gaan met jullie.

Wat is de studiebelasting van deze e-learning?

De deelnemer heeft 24/7 toegang tot de leerstof. Het doorlopen van deze e-learning module kost ongeveer 4 uur. Dit is inclusief de toets aan het einde van de module.

E-learning aanvragen

Direct deze e-learning aanvragen? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Wat je krijgt

Kennis over de basis van het uitzenden

Versnellen en verbeteren van processen

Kwaliteit verbeteren