/ E learning

Ons aanbod

E-learning

contact

Wij beschikken over een aanbod van verschillende e-learnings voor de flexbranche. Hierbij bestaat de mogelijkheid om deze e-learnings op maat te maken, inclusief bedrijfseigen processen en je eigen huisstijl.

Opleiding tot Uitzendheld

Werk je als uitzendprofessional of heb je een (commerciƫle) rol richting flexwerkers en inleners? Grote kans dat je het SEU-examen Uitzendprofessional moeten maken van Stichting Examens Uitzendbranche. Het SEU-examen toetst het kennisniveau van alle uitzendprofessionals door vragen te stellen over de CAO voor Uitzendkrachten en de wet- en regelgeving in de uitzendbranche.

Leeroplossing bekijken

Posting Hero e-learning (Engels)

Heb jij medewerkers die werken als uitzendprofessional of een (commerciƫle) rol hebben richting flexwerkers en inleners, maar zijn ze de Nederlandse taal niet (goed) vaardig? Dan is het belangrijk dat ze op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving binnen de uitzendbranche en misschien zelfs het SEU-examen maken. Met onze Engelse versie van de Opleiding tot Uitzendheld, krijgen al jouw medewerkers de kans op de hoogte zijn van alle relevante wet- en regelgeving binnen de branche. Dit is de Engelse versie van onze e-learning 'Opleiding tot Uitzendheld'.

Leeroplossing bekijken

Welkom in Uitzendland

Uitzenden, een begrip waar iedereen wel eens van heeft gehoord en waarvan iedereen wel ongeveer weet wat het inhoudt. Wat je misschien niet weet, is dat deze branche complexer is dan je denkt. Als je nieuw bent in de uitzendbranche krijg je te maken met zaken waar je nog nooit van hebt gehoord en waarvan je het bestaan niet afwist. De driehoeksverhouding, inlenersbeloning en het werven, selecteren en matchen van kandidaten. Als dit je niks tot weinig zegt, is de e-learning Welkom in Uitzendland perfect voor jou.

Leeroplossing bekijken

Welcome to the World of Posting (Engels)

Uitzenden, een begrip dat iedereen wel eens heeft gehoord en waarvan iedereen wel ongeveer weet wat het inhoudt. De branche is complex, helemaal als je nieuwe bent in het uitzenden. We zien daarbij steeds vaker dat medewerkers van uitzendbureaus een niet-Nederlandse achtergrond hebben en de Nederlandse taal niet goed vaardig zijn. Wij vinden het belangrijk dat deze mensen ook de kans krijgen om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de Nederlandse flexbranche. Zoals we al zeiden, de uitzendbranche is complex, stel je voor dat je deze vakkennis moet leren in een taal die je niet goed beheerst. Daarom bieden wij onze e-learning 'Welkom in Uitzendland' ook in het Engels aan.

Leeroplossing bekijken

Opfriscursus voor Uitzendhelden

De wet- en regelgeving binnen de uitzendbranche verandert continu. Voor de kwaliteit van jouw werk en het versnellen van processen, is het daarom belangrijk dat je op de hoogte bent van alle relevante wet- en regelgeving in de branche. Om op een effectieve manier iedereen die werkt binnen de uitzendbranche weer op de hoogte te brengen, hebben we de Opfriscursus voor Uitzendhelden ontwikkeld.

Leeroplossing bekijken

Beloningsregels in de flexbranche

Het toepassen van de inlenersbeloning is zowel de verantwoordelijkheid van het uitzendbureau als van de inlener. De inlenersbeloning zorgt ervoor dat flexwerkers dezelfde beloning krijgen als vaste medewerkers van de inlener met dezelfde werkzaamheden. Om het proces rondom het uitvragen van de inlenersbeloning bij de inlener te versnellen, bieden wij deze verdiepende e-learning module aan.

Leeroplossing bekijken

Arbochecklisten

Het correct invullen van Arbochecklisten is belangrijk om een uitzendkracht snel en goed te plaatsen. Het invullen van de verschillende Arbochecklisten en een inlener hier uitleg over geven, kan lastig zijn. Met onze e-learning leer je waarom we Arbochecklisten gebruiken binnen de branche en hoe je ze correct moet invullen.

Leeroplossing bekijken

CAO voor Uitzendkrachten 2023

Vanaf 2023 wijzigt er weer het een en ander in de CAO voor Uitzendkrachten. Dit betekent dat je als uitzendbureau en als uitzendprofessional rekening moet houden met het een en ander. Je wil er natuurlijk voor zorgen dat je jouw uitzendkrachten en klanten kan voorzien van de juiste informatie. Omdat het hier om wet- en regelgeving gaat is het belangrijk om te weten wat er is veranderd. Er veranderen onder andere zaken in de inlenersbeloning en de pensioensopbouw. Maar wat betekent dit voor jou?

Leeroplossing bekijken

Liever persoonlijk contact over een vraagstuk?

Een aantal van onze partners