/ E learning

Ons aanbod

E-learning

contact

Wij beschikken over een aanbod van verschillende e-learnings voor de flexbranche. Onze e-learnings zijn zo opgebouwd dat de leerstof op de beste manier wordt aangeboden, een fysieke training niet nodig is en alle opgedane kennis goed wordt geborgd. De deelnemers kunnen de e-learning individueel volgen op het moment dat het hen uitkomt. Dat een e-learning online is, betekent niet dat het niet persoonlijk is. Wij vinden een persoonlijke aanpak namelijk belangrijk. Bij zowel klant als deelnemer. Je kan altijd contact met ons opnemen bij vragen. We nemen hiervoor de tijd, schakelen snel en denken mee.


Naast dat we er alles aan doen om de leerervaring van onze deelnemers zo positief mogelijk te maken, hebben onze e-learnings nog andere voordelen. Zo zijn al onze e-learnings in elke taal beschikbaar, heb je de mogelijkheid om bedrijfseigen processen toe te voegen aan de e-learning zodat hij perfect aansluit op jouw organisatie en is het mogelijk om de e-learning in de huisstijl van jouw organisatie te krijgen. Verder zijn de leerresultaten inzichtbaar, zodat je precies kan zien hoe ver je collega's zijn met de e-learning.


Bekijk ons aanbod hieronder.

Opleiding tot Uitzendheld

Werk je als Intercedent, Accountmanager, Consultant of heb je een andere (commerciƫle) rol als uitzendprofessional richting klanten en uitzendkrachten? Grote kans dat je de wet- en regelgeving in de branche wil kennen om je inleners en flexwerkers goed te kunnen adviseren. Misschien moet je ook het SEU-examen Uitzendprofessional maken?

Leeroplossing bekijken

Opleiding tot Uitzendheld (Engels)

Heb jij medewerkers die werken als uitzendprofessional of een (commerciƫle) rol hebben richting flexwerkers en inleners, maar zijn ze de Nederlandse taal niet (goed) vaardig? Dan is het belangrijk dat ze op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving binnen de uitzendbranche en misschien zelfs het SEU-examen maken. Met onze Engelse versie van de Opleiding tot Uitzendheld, krijgen al jouw medewerkers de kans op de hoogte zijn van alle relevante wet- en regelgeving binnen de branche. Dit is de Engelse versie van onze e-learning 'Opleiding tot Uitzendheld'.

Leeroplossing bekijken

Opleiding tot Uitzendheld (Pools)

COMING SOON!

Leeroplossing bekijken

Succesvoller matchen

Je eerste match vergeet je waarschijnlijk niet snel. Als het je lukt om een kandidaat te plaatsen bij een inlener, dan geeft dat een enorme kick en drive om door te gaan. Was het maar elke dag zo eenvoudig. Het is een behoorlijke uitdaging! Je moet met veel zaken rekening houden bij het maken van matches. Daarom helpen we je hier graag bij! In onze blended training leer je nog betere matches te maken tussen jouw kandidaat en klant. Na het volgen van deze e-learning heb je meer zelfvertrouwen in je werk en durf je eerder die ene 'brutale' vraag te stellen aan de klant of kandidaat.

Leeroplossing bekijken

Welkom in Uitzendland

Uitzenden, een begrip waar iedereen wel eens van heeft gehoord en waarvan iedereen wel ongeveer weet wat het inhoudt. Wat je misschien niet weet, is dat deze branche complexer is dan je denkt. Als je nieuw bent in de uitzendbranche krijg je te maken met zaken waar je nog nooit van hebt gehoord en waarvan je het bestaan niet afwist. De driehoeksverhouding, inlenersbeloning en het werven, selecteren en matchen van kandidaten. Als dit je niks tot weinig zegt, is de e-learning Welkom in Uitzendland perfect voor jou.

Leeroplossing bekijken

Welcome to the World of Posting (Engels)

Uitzenden, een begrip dat iedereen wel eens heeft gehoord en waarvan iedereen wel ongeveer weet wat het inhoudt. De branche is complex, helemaal als je nieuwe bent in het uitzenden. We zien daarbij steeds vaker dat medewerkers van uitzendbureaus een niet-Nederlandse achtergrond hebben en de Nederlandse taal niet goed vaardig zijn. Wij vinden het belangrijk dat deze mensen ook de kans krijgen om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de Nederlandse flexbranche. Zoals we al zeiden, de uitzendbranche is complex, stel je voor dat je deze vakkennis moet leren in een taal die je niet goed beheerst. Daarom bieden wij onze e-learning 'Welkom in Uitzendland' ook in het Engels aan.

Leeroplossing bekijken

VIL-VCU

Als medewerker van een uitzendbureau wil je natuurlijk dat je uitzendkrachten veilig aan het werk kunnen. Ook de opdrachtgever zal dit belangrijk vinden. Veiligheid staat immers voorop! Ben je een intercedent of leidinggevende op een uitzendbureau? Dan moet je beschikken over het diploma Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevende VCU. In deze opleiding leer je meer over wetgeving en verantwoordelijkheden in de driehoeksrelatie. Na het volgen van de opleiding weet je welke veiligheidseisen er worden gesteld aan personeel van VCA-gecertificeerde bedrijven.

Leeroplossing bekijken

Pre- en onboarding

Elke organisatie heeft wel een manier om nieuwe medewerkers te onboarden. De een doet dit uitgebreider dan de ander. Hoewel het belang van een goede onboarding steeds meer wordt gezien, is het investeren van tijd in een goede onboarding soms lastiger. Of misschien heeft jouw organisatie niet de juiste kennis in huis voor het ontwikkelen van een sterke onboarding? Wat het ook is, er is geen goed excuus om geen onboarding te hebben voor je nieuwe medewerkers.

Leeroplossing bekijken

Liever persoonlijk contact over een vraagstuk?

Een aantal van onze partners