/ E learning / Opleiding tot uitzendheld engels

Opleiding tot Uitzendheld (Engels)

In het kort

Onafhankelijke, parate vakkennis

Toetsing en borging van relevante wet- en regelgeving in de uitzendbranche

Verstevigen van de adviesrol naar klanten en uitzendkrachten

€650,00 (excl. BTW)

Zorg ervoor dat al jouw medewerkers kennis hebben van de wet- en regelgeving in de flexbranche met de Opleiding tot Uitzendheld in het Engels.

Hoe ziet de e-learning eruit?

De uitzendbranche is een complexe wereld met veel regels en wetten waar je je als uitzendbureau, uitzendkracht en inlener aan moet houden. Des te lastiger als je dit moet leren in een taal die je niet goed begrijpt. De Engelse Opleiding tot Uitzendheld draagt bij aan het krijgen van de benodigde vakkennis. Doordat jouw uitzendhelden over de juiste kennis beschikken, kunnen ze uitzendkrachten goed begeleiden en bieden ze zekerheid aan inleners. De opleiding draagt bij aan de kwaliteit van je dienstverlening en is een be­langrijke basis om te kunnen doen wat uitzendhelden het liefste doen: die ene ge­schikte kandidaat vinden voor de vacature!

Opbouw van de opleiding

De Engelse versie van de Opleiding tot Uitzendheld bestaat uit zes online modules, vijf thematische modules en één voorbereidende modules voor het SEU-examen. In deze modules leren uitzendprofessionals alles over de relevante wet- en regelgeving in de uitzendbranche en de cao. Met de kennis uit de e-learning zijn ze voorbereid om het SEU-examen te maken. Daarnaast leren uitzendhelden de vakspecifieke kennis en werkprocessen door tijdens de modules de theorie direct toe te passen in de praktijk.

Leren bij Shaer

De e-learning biedt informatie in verschillende vormen aan, zoals het gebruik van animatievideo’s, pictogrammen, infographics en andere afbeeldingen. Door dit af te wisselen met theoretisch teksten leert de uitzendheld parate kennis over de uitzendbranche. Met de verschillende oefeningen, vragen en interacties legt de uitzendheld direct de link met de huidige praktijk. Elke module wordt afgesloten met een test je kennis, die de uitzendheld uitdaagt en toetst of de benodigde kennis onthouden is.

Maatwerk

De essentiële wet- en regelgeving is natuurlijk super belangrijk, maar wij kunnen ook een koppeling maken naar de dagelijkse praktijk. Hierdoor sluit de opleiding aan op jouw unieke organisatie. Met deze combinatie wisselen vakspecifieke kennis en het leren van bedrijfseigen processen elkaar af.

*Wil je meerdere deelnemers tegelijk aanmelden? Neem contact met ons op en we maken graag een offerte op maat.

Bedrijfseigen processen uitgelicht

Eigen look and feel

Betere vertaalslag naar de praktijk

Geïnteresseerd?

Is de Engelse versie van de Opleiding tot Uitzendheld ook geschikt voor jouw organisatie? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met 088 066 5008 of vul het contactformulier in, zodat we contact kunnen opnemen met jou.

Veel gestelde vragen

Hieronder een overzicht met veel gestelde vragen over onze Posting Hero e-learning.

Voor wie is de e-learning geschikt?

De Posting Hero e-learning is voor alle medewerkers van uitzendorganisaties met direct klantcontact die de Nederlandse taal niet (goed) vaardig zijn. Waarbij de medewerker een belangrijke commerciële- en advies­rol vervult richting de opdrachtgever en de flexwerker.

Wat is de studiebelasting van deze e-learning?

De deelnemer heeft 24/7 toegang tot de leerstof. Om alle leerstof tot je te nemen, adviseren wij om minstens 4 uur per week vrij te maken voor de e-learning. De totale studiebelasting komt neer op ongeveer 40 uur.

Wanneer kan je starten met de e-learning?

Je kan elk moment starten met de e-learning!

Wordt de deelnemer meteen aangemeld voor het examen?

Nee, de deelnemer moet zichzelf aanmelden via www.seu.nl.

Hoe lang heeft een deelnemer toegang tot de e-learning?

Omdat wet- en regelgeving in de uitzendbranche steeds verandert, krijgt een deel­nemer bij ons de mogelijkheid om zijn kennis een jaar lang te onderhouden. Moeilijke onderdelen kun je opzoeken via de zoekbalk. Zo heeft de uitzendheld op elk moment alle kennis in zijn of haar broekzak! Daarnaast is het mogelijk om een licentie te ver­lengen. Zo blijft de uitzendheld op de hoogte van de steeds veranderende wet- en regelgeving.

Is er ook sprake van een examentraining?

Wij bieden een online examentraining aan. Aan de hand van oefentoetsen worden de deelnemers voorbereid op het komende SEU-examen.

Kan ik ook eerst een demo bekijken?

Ja, dat kan zeker. Neem contact met ons op.

E-learning aanvragen

Wil jij direct een aanvraag doen voor de e-learning? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Wat je krijgt

Onafhankelijke, parate vakkennis

Toetsing en borging van relevante wet- en regelgeving in de uitzendbranche

Verstevigen van de adviesrol naar klanten en uitzendkrachten

Voorkomen van boetes door handhavingsmaatregelen