/ Leeroplossingen

Leeroplossingen

contact

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen zich een leven lang ontwikkelt. Het overbrengen van informatie in een duidelijke leerlijn, in samenwerking met de klant, is de weg naar succes. Daarbij leveren we bestaande en maatwerk leeroplossingen met oneindig veel mogelijkheden.

Een aantal van onze partners

Leeroplossingen

Waarom kiezen voor de leeroplossingen van Shaer?

Onderwijskundig opgebouwd

Leren moet niet alleen leuk zijn, het moet ook effect hebben. Door het gebruik van wetenschappelijke modellen, is dit mogelijk.

Maatwerk op bestaand aanbod

Bij onze bestaande leeroplossingen is maatwerk mogelijk. Zo gooien wij jouw eigen sausje over ons bestaande aanbod e-learnings. Je hoeft zelf het wiel niet uit te vinden en zo kunnen wij onze kennis met je delen.

Implementatie

Niet alleen het ontwerpen en ontwikkelen is belangrijk, een gedegen implementatie van de leeroplossing zorgt voor een vliegende start binnen de organisatie en de deelnemers.

Onbeperkte toegang

Zo is het mogelijk om terug te gaan naar hetgeen geleerd is. Een heus kennis platform voor deelnemers.

Een leven lang leren

Wij geloven in een leven lang leren en ontwikkelen zonder daarbij authenticiteit te verliezen.

Eerlijk advies

We vertellen je de waarheid met de beste intenties. Wij noemen dit positief kritisch. Dit doen we om de beste kwaliteit van werk te leveren.

Samen met jou

Jij spreekt de taal van de organisatie en de medewerkers. Daarom hebben we jou nodig: we doen het samen.

Gewoon goede content

We zorgen ervoor dat alle content in de e-learning goed is. Dit betekent: kwaliteit en toegevoegde waarde.

Eigen ontwikkeling

Onszelf blijven we ook ontwikkelen, want we vinden dat we zelf het goede voorbeeld moeten geven.

Wat we doen

Hoe helpt Shaer jou?

Shaer ontwerpt, ontwikkelt en implementeert blended leeroplossingen voor organisaties. Met veel interactieve elementen en een sterke vormgeving, zorgen wij ervoor dat de leeroplossing niet alleen flexibel inzetbaar is, maar ook deelnemers verleidt tot leren. Het eenduidig aanbieden van stof, zorgt ervoor dat kennis wordt geborgd. Dit resulteert in een effectief leertraject met als doel: kennis op lange termijn onderhouden en behouden.

Geen one-size-fits-all oplossing, maar een vernieuwende en creatieve maatwerk oplossing voor een volledige learning journey. Ook als het juist wel een one-size-fits-all onderwerp is. De basis hebben wij al voor je gelegd, jij giet hier een eigen sausje over. Zo hoef je zelf het wiel niet uit te vinden en kunnen wij onze kennis met jou delen.

Heb je geen behoefte aan een volledig traject maar een deel hiervan of juist alleen advies over een traject? We helpen je hiermee en kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Dit start met een kop koffie (of thee natuurlijk).