/ Leeroplossingen

E-learning

contact

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen zich een leven lang ontwikkelt. Door te helpen bij uitdagingen in de flexbranche zorgen we niet alleen voor het leren en ontwikkelen van de individuele medewerkers met onze e-learnings, maar helpen we ook met het (door)ontwikkelen van de organisatie. We gaan voor een persoonlijke aanpak.

Een aantal van onze partners

E-learning

Waarom kiezen voor de e-learnings van Shaer?

Maatwerk op bestaand aanbod

Bij onze bestaande leeroplossingen is maatwerk mogelijk. Zo gooien wij jouw eigen sausje over ons bestaande aanbod e-learnings. Je hoeft zelf het wiel niet uit te vinden en zo kunnen wij onze kennis met je delen.

Implementatie

Niet alleen het ontwerpen en ontwikkelen is belangrijk, een gedegen implementatie van de leeroplossing zorgt voor een vliegende start binnen de organisatie en de deelnemers.

Onbeperkte toegang

Zo is het mogelijk om terug te gaan naar hetgeen geleerd is. Een heus kennis platform voor deelnemers.

Een leven lang leren

Wij geloven in een leven lang leren en ontwikkelen zonder daarbij authenticiteit te verliezen.

Eerlijk advies

We vertellen je de waarheid met de beste intenties. Wij noemen dit positief kritisch. Dit doen we om de beste kwaliteit van werk te leveren.

Samen met jou

Jij spreekt de taal van de organisatie en de medewerkers. Daarom hebben we jou nodig: we doen het samen.

Gewoon goede content

We zorgen ervoor dat alle content in de e-learning goed is. Dit betekent: kwaliteit en toegevoegde waarde.

Eigen ontwikkeling

Door interim en consulting opdrachten blijven we zelf ook up-to-date is de branche.

Wat we doen

Hoe helpt Shaer jou?

Shaer ontwerpt, ontwikkelt en implementeert e-learnings voor de flexbranche. Met veel interactieve elementen en een sterke vormgeving, zorgen wij ervoor dat de e-learning niet alleen flexibel inzetbaar is, maar ook verleidt tot leren. Het eenduidig aanbieden van stof, zorgt ervoor dat kennis wordt geborgd. Dit resulteert in een effectief leertraject met als doel: kennis op lange termijn onderhouden en behouden.

Onze e-learnings vormen de basis waar jij je eigen sausje overheen kan gooien. Dit doen we door het aanbieden van maatwerk op onze e-learnings. Wil jij bedrijfsprocessen toevoegen of je de e-learning in je eigen huisstijl? Dan kan dat! Zo hoef je niet zelf het wiel uit te vinden en kunnen wij onze kennis met jou delen.

Heb je nieuwe kennis nodig in de vorm van een advies? Dat kan ook. We helpen je graag met de uitdagingen binnen je organisatie en kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Dit start met een kop koffie (of thee natuurlijk).