contact
/ Interim consulting

Interim & consulting

Advies of ondersteuning nodig binnen jouw organisatie? Onze experts helpen je graag bij je vraagstuk binnen de flexbranche. Met onze kennis van de flexbranche zorgen we ervoor dat je een vakkundig advies ontvangt. We komen graag langs om kennis te maken en te bespreken hoe en waar we jouw organisatie verder kunnen helpen!

In het kort

Advies dat aansluit op jouw organisatie

Ondersteuning bij het (door)ontwikkelen van je organisatie

Implementeren van (uitzend) software

Ondersteuning bij audits

Waarom interim & consulting?

Om tot een goed advies te komen en jouw uitdaging echt goed te begrijpen, is het belangrijk om te weten waarom je onze hulp nodig hebt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je onze experts nodig hebt. Hieronder beschrijven we een aantal voorbeelden waar we je bij kunnen helpen.

Employee

Ondersteuning bij audits

Om bepaalde certificeringen als uitzendbureau binnen te halen, wordt je vaak beoordeeld tijdens een audit. Ben je nieuw in de branche of heb je geen tijd om de audit voor te bereiden? We ondersteunen je graag voor en tijdens audits, zodat jij die certificering binnen haalt of precies weet wat je moet doen om de certificering binnen te halen. Wij bieden ondersteuning bij audits voor de certificeringen NEN, ABU/NBBU en VCU.

Remote access

Implementeren van (uitzend) software

Wil je de processen binnen jouw organisatie vergemakkelijken door het gebruik van software? Dan is dit waarschijnlijk een grote investering in tijd en geld. Je wil natuurlijk dat de implementatie van de software zo soepel mogelijk verloopt en iedereen snel en zo goed mogelijk gebruik maakt van de software, zodat je investering zich meteen terug verdient. Wij helpen je bij het implementeren van verschillende soorten software. Het voordeel hiervan is dat je zelf minder tijd hoeft te investeren in de implementatie en deze tijd anders kan besteden.

Informative

Advies en ondersteuning

Heb je advies nodig bij een uitdaging binnen de flexbranche en kom je er zelf niet uit? We kijken graag met je mee. Vanuit onze ervaring en expertise kunnen we je voorzien van een passend advies. Het doel: het (door)ontwikkelen van je organisatie.

Onze specialisten

Onze specialisten hebben aantoonbare ervaring in de flexbranche. Dit betekent dat we je altijd voorzien van een vakkundig advies.

“Het is fantastisch om te zien dat organisaties de ontwikkeling van personeel belangrijk vinden. Dit enthousiasme wil ik doorvoeren in onze e-learnings. De doelgroep aanspreken en gewoon goede content maken die de theorie versterkt is hoe ik onze e-learnings aantrekkelijk maak. Deelnemers moeten niet het gevoel krijgen dat ze ‘moeten’ leren. Ze moeten ‘willen’ leren. Het gebruik van deze juiste content helpt hierbij. Dit is een uitdaging, maar wel een hele leuk uitdaging.”

SHAER Arlene vdheijden 1

E-learning Developer

Kun je onze hulp gebruiken en ben je benieuwd naar welke interim en consultingopdrachten we al hebben gedaan?

Ben jij ook een flexbranche guru en lijkt het je leuk om interim en consultingopdrachten te doen bij uitzend- en detacheringsbureaus?

Meer informatie aanvragen

Ben jij benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Shaer helpt graag om het allerbeste uit mensen en organisaties te halen.

Wat je krijgt

Ondersteuning bij de (door)ontwikkeling van jouw organisatie

Eerlijk advies

Een krachtige samenwerking