contact
/ Interim consulting

Interim & consulting

Advies of ondersteuning nodig binnen jouw organisatie? Onze experts helpen je graag bij je vraagstuk binnen de flexbranche. Met onze kennis van de flexbranche zorgen we ervoor dat je een vakkundig advies ontvangt of ondersteuning krijgt waar nodig. Of het nu een advies is voor het optimaliseren van een proces of tijdelijk ondersteuning binnen een team. We komen graag langs om kennis te maken en te bespreken hoe en waar we jouw organisatie verder kunnen helpen!

In het kort

Advies en ondersteuning bij het optimaliseren van processen

Ondersteuning bij het (door)ontwikkelen van je organisatie

Implementeren van (uitzend) software

Ondersteuning bij audits (bijv. ABU, NBBU, NEN)

Waarom interim & consulting?

Om tot een goed advies te komen en jouw uitdaging echt goed te begrijpen, is het belangrijk om te weten waarom je onze hulp nodig hebt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je onze experts nodig hebt. Hieronder beschrijven we een aantal voorbeelden waar we je bij kunnen helpen. Staat jouw vraagstuk er niet bij? Ook dan denken we graag met je mee.

Employee

Ondersteuning bij audits

Om bepaalde certificeringen als uitzendbureau binnen te halen, wordt je vaak beoordeeld tijdens een audit. Ben je nieuw in de branche of heb je geen tijd om de audit voor te bereiden? We ondersteunen je graag voor en tijdens audits, zodat jij die certificering binnen haalt of precies weet wat je moet doen om de certificering binnen te halen. Wij bieden ondersteuning bij audits voor de certificeringen NEN, ABU/NBBU en VCU.

Remote access

Implementeren van (uitzend) software

Wil je de processen binnen jouw organisatie vergemakkelijken door het gebruik van software? Dan is dit waarschijnlijk een grote investering in tijd en geld. Je wilt natuurlijk dat de implementatie van de software zo soepel mogelijk verloopt en iedereen snel en zo goed mogelijk gebruik maakt van de software, zodat je investering zich meteen terug verdient. Wij helpen je bij het implementeren van verschillende soorten software. Het voordeel hiervan is dat je zelf minder tijd hoeft te investeren in de implementatie en deze tijd anders kan besteden.

Informative

Advies en ondersteuning

Heb je advies nodig bij een uitdaging binnen de flexbranche en kom je er zelf niet uit? We kijken graag met je mee. Vanuit onze ervaring en expertise kunnen we je voorzien van een passend advies. Het doel: het (door)ontwikkelen van je organisatie.

Iconen ondersteuning klein

Tijdelijke versterking van een team

Dat er krapte is op de arbeidsmarkt in voor niemand een geheim. Daarom kan het lastig zijn om een nieuwe collega te vinden voor je vacature. Heb je dringend versterking nodig op korte termijn? Dan helpen we graag met tijdelijke versterking van jouw team.

Shape

Het opstellen van een opleidingsbeleid

Per 1 januari 2023 zijn ABU-leden verplicht om een opleidingsbeleid te hebben die ervoor zorgt dat vaste (interne) medewerkers vakbekwaam zijn. Ook voor andere uitzendbureaus is een opleidingsbeleid interessant om te hebben. Zo zorg je ervoor dat de kennis binnen jouw organisatie wordt geborgd, waardoor je klanten en flexkrachten beter kan adviseren. Heb je hulp nodig bij het opstellen van een opleidingsbeleid, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij denken graag met je mee en stellen een passend opleidingsbeleid voor je op.

Iconen leren klein

Leerlijnen ontwikkelen voor intercedenten

Bij het werk van een intercedent komt veel kijken. Soms zelfs meer dan je aan de voorkant kan bedenken. Om elke intercedent hetzelfde te leren, zodat ze hun werk op de beste mogelijke manier kunnen uitvoeren, kan een uitdaging zijn. Een leerlijn helpt je aan de hand van leerdoelen om een consistent leerbeleid door te voeren waardoor elke intercedent beschikt over de juiste informatie op het juiste moment. Met onze expertise in de flexbranche kunnen we voor elke intercedent een optimale leerlijn ontwikkelen.

Kun je onze hulp gebruiken en ben je benieuwd naar welke interim en consultingopdrachten we al hebben gedaan?

Ben jij ook een flexbranche guru en lijkt het je leuk om interim en consultingopdrachten te doen bij uitzend- en detacheringsbureaus?

Meer informatie aanvragen

Ben jij benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Shaer helpt graag om het allerbeste uit mensen en organisaties te halen.

Wat je krijgt

Ondersteuning bij de (door)ontwikkeling van jouw organisatie

Eerlijk advies

Een krachtige samenwerking