contact
/ Over shaer

Shaer

Over ons

Als Shaer ontwerpen, ontwikkelen en implementeren e-learnings voor organisaties vanuit de overtuiging dat iedereen zichzelf kan ontwikkelen en dat leren leuk mag zijn.

Shaer

Waarom kiezen voor ons?

Leren en ontwikkelen is belangrijk! We zijn een ambitieus team en houden van de combinatie; wetenschappelijke onderbouwing van leren en gewoon goede content. We houden van een persoonlijke aanpak en van open en eerlijke communicatie. Dit betekent dat we je de waarheid zullen vertellen met daarbij altijd de beste intenties. Wij noemen dit positief kritisch. We willen jou als klant namelijk altijd de beste kwaliteit van werk afleveren en de deelnemers van de learning journey een onvergetelijke leerervaring geven. Hiervoor hebben we jou als klant nodig, want we doen het samen. Jullie spreken immers de taal van de organisatie en de medewerkers.

I Stock 1081869160

Over Shaer

Waarom we dit doen

Leren en ontwikkelen is mooi! Hierdoor worden mensen een betere versie van henzelf en werken zij aan hun eigen inclusiviteit en duurzaamheid. Wij vinden het mooi als organisaties de ontwikkeling van hun werknemers belangrijk vinden. Soms is leren en ontwikkelen uitdagend en soms is het een ‘moetje’ doordat omstandigheden binnen een organisatie veranderen. Het mag vooral leuk en toegankelijk zijn. Of werknemers nou net zijn begonnen, nog moeten beginnen of richting het einde van hun loopbaan gaan, leren en ontwikkelen kan altijd!

Werkplaats

Aan de slag

Hoe we samen werken

Leren en ontwikkelen doen we samen. Samen maken we de e-learning voor jouw organisatie tot een succes. We verwachten dan ook de volle inzet van jou. Jullie spreken de taal van de organisatie en weten waar de organisatie behoefte aan heeft. Oftewel: we kunnen het niet zonder jou! Samen kijken we naar wat het leerdoel is en wat jullie wensen zijn. Met deze doelen en wensen gaan we aan de slag en zorgen met onze visie voor een passende leeroplossing. Hierbij is jullie feedback van belang. Zo doorlopen we samen het pad naar een e-learning waarmee we beiden tevreden zijn.

I Stock 1163429625

Dit zijn wij

Ontmoet ons team

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Een aantal van onze partners