contact
/ Over shaer

Shaer

Over ons

Wij helpen uitzend- en detacheringsbureaus met het ontwikkelen van hun flex organisatie en hun medewerkers, zodat zij kunnen groeien. Wij helpen en delen onze (flexbranche) kennis en ervaring graag door onze e-learnings en interim & consultancydienstverlening.

Shaer

Waarom kiezen voor ons?

In november 2022 zijn wij vanuit het onderzoek ‘Partner of Choice’ van Flexmarkt, gekozen tot dé voorkeursleverancier in de categorie ‘opleiding en certificering’. We zijn trots dat we deze titel mogen dragen!

Met onze jarenlange ervaring in de branche, kunnen we van toegevoegde waarde zijn voor jouw organisatie. Samenwerken met ons, betekent dat we het samen doen! Soms heb je nu eenmaal ergens hulp bij nodig. In dat geval kun je ons invliegen om precies die ene uitdaging aan te pakken waar niemand aan toe komt. Jouw organisatie kan ontwikkelen en groeien. Wij blijven extra betrokken bij de branche en dat is wat we willen. Win-win dus! We werken voor én in de branche.

Logo Po C 2021 RGB one color 600x600

"Ons doel is de uitzendbranche elke dag een beetje beter te maken"

Over Shaer

Waarom we dit doen

Wij zijn Shaer en we hebben een passie voor het leren, ontwikkelen en laten groeien van organisaties in de flexbranche en de medewerkers in de branche. Dit doen we door onze kennis en ervaring te delen.

Waarom de uitzendbranche? Omdat deze branche nooit stil staat, er geweldige mensen werken en omdat het hebben van de juiste kennis in deze branche belangrijk is. In welke fase je organisatie of je medewerkers zich ook bevinden, leren en ontwikkelen kan altijd! En daar helpen we je graag bij.

We zorgen niet alleen voor het leren en ontwikkelen van de individuele medewerkers met onze e-learnings, maar we helpen ook met het (door)ontwikkelen van uitzendorganisaties tijdens interim en consulting opdrachten in de branche.

I Stock 1081869160

"We vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan ontwikkelen, altijd en overal, zelfs op de kleinste momenten"

Aan de slag

Hoe we samen werken

Online en persoonlijk. Daar staan we voor. Leren bij ons doe je aan de hand van e-learning. Dit betekent niet dat we je een e-learning geven om te doorlopen en klaar. Nee, wij vinden een persoonlijke aanpak belangrijk. Bij zowel klant als deelnemer. We doen het namelijk samen. We implementeren de e-learnings en blijven in contact met onze deelnemers, zodat ze proactief bezig gaan met de e-learning. Is een deelnemer al een tijdje niet bezig geweest met de e-learning? Dan sturen we een subtiele reminder! Heeft een deelnemer een succes behaald? Dan zijn we blij en geven we graag een compliment! Daarnaast speelt de leidinggevende en belangrijke rol. Daarom nemen we de leidinggevende zoveel mogelijk mee in de leerreis van de deelnemer. Klanten en deelnemers kunnen altijd contact met ons opnemen bij vragen. We nemen de tijd, schakelen snel en denken mee. Dat is wat onze huidige klanten zeggen tenminste. Zo zorgen we ervoor dat we online én persoonlijk zijn.

I Stock 1163429625

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Een aantal van onze partners