/ E learning / Opleiding tot uitzendheld

Opleiding tot Uitzendheld

In het kort

Onafhankelijke, parate vakkennis

Toetsing en borging van relevante wet- en regelgeving in de uitzendbranche

Verstevigen van de adviesrol naar klanten en uitzendkrachten

€385,00 (excl. BTW)*

Werk je als Intercedent, Accountmanager, Consultant of heb je een andere (commerciële) rol als uitzendprofessional richting klanten en uitzendkrachten? Grote kans dat je de wet- en regelgeving in de branche wil kennen om je inleners en flexwerkers goed te kunnen adviseren. Misschien moet je ook het SEU-examen Uitzendprofessional maken?

Hoe ziet de e-learning eruit?

Het SEU-examen Uitzendprofessional (ABU/NBBU) is een examen dat is gebaseerd op een theoretisch en juridisch kader. De Opleiding tot Uitzendheld draagt bij aan het krijgen van de benodigde vakkennis. Doordat je over de juiste kennis beschikt, kun je uitzendkrachten goed begeleiden en bied je zekerheid aan inleners. De e-learning draagt bij aan de kwaliteit van je dienstverlening en is een be­langrijke basis om te kunnen doen wat je als uitzendheld het liefst doet: die ene ge­schikte kandidaat vinden voor de vacature!

Opbouw van de opleiding

De Opleiding tot Uitzendheld bestaat uit zeven modules, waarvan vijf theoretische modules en één voorbereidende module voor het SEU-examen. In deze modules leer je alles over de relevante wet- en regelgeving in de uitzendbranche, de cao en word je voorbereid op het SEU-examen. Je leert het beste door de vakspecifieke kennis en werkprocessen die je in de e-learning leert direct toe te passen in de praktijk.

Leren bij Shaer

De e-learning biedt informatie in verschillende vormen aan, door bijvoorbeeld het gebruik van uitlegvideo’s, pictogrammen, infographics en andere afbeeldingen. Door dit af te wisselen met inhoudelijke teksten leer je parate kennis over de uitzendbranche. Met de verschillende oefeningen, vragen en interacties leg je direct de link met de huidige praktijk. Elke module sluit je af met een test je kennis, die je uitdaagt en toetst of de benodigde informatie hebt onthouden.

Maatwerk

Waar het SEU alleen toetst op de essentiële wet- en regelgeving, kunnen wij een koppeling maken naar de dagelijkse praktijk. Hierdoor sluit de e-learning aan op elke unieke organisatie. Met deze combinatie wisselen vakspecifieke kennis en het leren van bedrijfseigen processen elkaar af.

*Wil je meerdere deelnemers tegelijk aanmelden? Neem contact met ons op en we maken graag een offerte op maat.

Look en feel van de organisatie

Bedrijfseigen processen

Betere vertaalslag naar de praktijk

Geïnteresseerd?

Is de Opleiding tot Uitzendheld ook geschikt voor jou of jouw organisatie? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met 088 066 5008 of vul het contactformulier in, zodat we contact kunnen opnemen met jou.

Veel gestelde vragen

Hieronder een overzicht met veel gestelde vragen over onze e-learning 'Opleiding en Uitzendheld'.

Voor wie is de e-learning geschikt?

De Opleiding tot Uitzendheld is voor alle medewerkers van uitzendorganisaties met direct klantcontact. Waarbij de medewerker een belangrijke commerciële- en advies­rol vervult richting de opdrachtgever en de flexwerker.

Wat is de studiebelasting van deze e-learning?

De deelnemer heeft 24/7 toegang tot de leerstof. Om alle leerstof tot je te nemen, adviseren wij om minstens 4 uur per week vrij te maken voor de e-learning. De totale studiebelasting komt neer op ongeveer 40 uur.

Wanneer kan je starten met de e-learning?

Je kan elk moment starten met de e-learning!

Wordt de deelnemer meteen aangemeld voor het examen?

Nee, de deelnemer moet zichzelf aanmelden via www.seu.nl.

Hoe lang heeft een deelnemer toegang tot de e-learning?

Omdat wet- en regelgeving in de uitzendbranche steeds verandert, krijgt een deel­nemer bij ons de mogelijkheid om zijn kennis een jaar lang te onderhouden. Moeilijke onderdelen kun je opzoeken via de zoekbalk. Zo heeft de uitzendheld op elk moment alle kennis in zijn of haar broekzak! Daarnaast is het mogelijk om een licentie te ver­lengen. Zo blijft de uitzendheld op de hoogte van de steeds veranderende wet- en regelgeving.

Is er ook sprake van een examentraining?

Wij bieden een online examentraining aan. Aan de hand van oefentoetsen worden de deelnemers voorbereid op het komende SEU-examen.

Kan ik ook eerst een demo bekijken?

Ja, dat kan zeker. Neem contact met ons op.

E-learning aanvragen

Wil jij direct een aanvraag doen voor de e-learning? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Wat je krijgt

Onafhankelijke, parate vakkennis

Toetsing en borging van relevante wet- en regelgeving in de uitzendbranche

Verstevigen van de adviesrol naar klanten en uitzendkrachten

Voorkomen van boetes door handhavingsmaatregelen