/ E learning / Opfriscursus voor uitzendhelden shaer

Opfriscursus voor Uitzendhelden

In het kort

Al je medewerkers weer up-to-date krijgen

Alle nieuwe en bestaande wetgeving binnen de uitzendbranche

Verhogen van kwaliteit

€385,00 (excl. BTW)

De wet- en regelgeving binnen de uitzendbranche verandert continu. Voor de kwaliteit van jouw werk en het versnellen van processen, is het daarom belangrijk dat je op de hoogte bent van alle relevante wet- en regelgeving in de branche. Om op een effectieve manier iedereen die werkt binnen de uitzendbranche weer op de hoogte te brengen, hebben we de Opfriscursus voor Uitzendhelden ontwikkeld.

Hoe ziet de e-learning eruit?

De e-learning is opgebouwd als adaptief leerpad. Dit betekent dat je aan de hand van een toets voorafgaand aan de e-learning, precies de informatie aangeboden krijgt die je niet meer goed weet. Op deze manier hoef je alleen de theorie te doorlopen die niet meer goed in het hoofd zit.

Opbouw van de opleiding

Zoals hierboven beschreven begint de e-learning met een toets. Vervolgens ga je de theorie doorlopen. Na elk onderdeel in de theorie maak je een korte toets om te testen of de de theorie begrijpt. Na het doorlopen van alle theorie maak je nogmaals een toets die gelijk is aan de toets aan het begin. Door alle theorie nogmaals te toetsen kun je duidelijk zien of al je kennis weer up-to-date is. Ons advies is om deze opleiding elk jaar te maken om zo je kennis te onderhouden. Daarnaast is de theorie uit de e-learning altijd beschikbaar, zodat je altijd iets kan opzoeken als je het niet meer weet.

Leren bij Shaer

De e-learning bevat verschillende leervormen, zoals uitlegvideo’s, pictogrammen, infographics en afbeeldingen. Door dit af te wisselen met inhoudelijke teksten leer je makkelijk parate kennis over de uitzendbranche. Met de verschillende oefeningen, vragen en interacties leg je direct de link met de huidige praktijk. Elke module die je doorloopt, wordt afgesloten met een test je kennis die je uitdaagt en toetst of de benodigde kennis hebt.

Maatwerk

De e-learning bestaat uit de wet- en regelgeving binnen de uitzendbranche en is gebaseerd op wat het SEU toetst. Wij gaan een stap verder en bieden de mogelijkheid aan om de koppeling te maken met de dagelijkse praktijk. Hierdoor sluit de opleiding aan op elke unieke organisatie. Met deze combinatie wisselen vakspecifieke kennis en het leren van bedrijfseigen processen elkaar af.

*Wil je meerdere deelnemers tegelijk aanmelden? Neem contact met ons op en we maken graag een offerte op maat.

Look en feel van de organisatie

Bedrijfseigen processen

Betere vertaalslag naar de praktijk

I Stock 1081869160

Geïnteresseerd?

Is de Opfriscursus voor Uitzendhelden ook geschikt voor jouw organisatie? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met 088 066 5008 of vul het contactformulier in, zodat we contact kunnen opnemen met jou.

Veel gestelde vragen

Hieronder een overzicht met veel gestelde vragen over onze e-learning 'Opfriscursus voor Uitzendhelden'.

Voor wie is de e-learning module geschikt?

De Opfriscursus voor Uitzendhelden is voor alle medewerkers van uitzendorganisaties met direct klantcontact. Waarbij de medewerker een belangrijke commerciële- en advies­rol vervult richting de opdrachtgever en de flexwerker.

Hoe lang heeft de deelnemer toegang tot de e-learning?

Onze licenties zijn een jaar geldig. De deelnemer heeft dus een jaar toegang tot de e-learning. Zo heeft de uitzendheld op elk moment alle kennis in zijn of haar broekzak! Daarnaast is het mogelijk om een licentie te ver­lengen. Zo blijft de uitzendheld op de hoogte van de steeds veranderende wet- en regelgeving.

Wanneer kan je starten met de e-learning module?

Je kan elk moment starten met de e-learning! Natuurlijk vinden we het hierbij wel belangrijk dat er een goede implementatie plaatsvindt en zullen we eerst altijd in gesprek gaan met jullie.

Wat is de studiebelasting van deze e-learning?

Voor de toets aan het begin van de e-learning rekenen we doorlooptijd van ongeveer 90 minuten. Hoe lang een deelnemer daarna bezig is met het doorlopen is afhankelijk van de kennis van de deelnemer. Is er veel kennis weggezakt, dan is de doorlooptijd natuurlijk langer. Stel dat de deelnemer alle theorie opnieuw zou moeten doornemen, dan reken we een doorlooptijd van ongeveer 40 uur. De kans dat de deelnemer alles moet doorlopen is natuurlijk klein.

E-learning aanvragen

Direct de e-learning module aanvragen? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Wat je krijgt

Al je medewerkers weer up-to-date krijgen

Alle nieuwe en bestaande wetgeving binnen de uitzendbranche

Verhogen van kwaliteit

Simpele manier voor kennisonderhoud