/ E learning / Welkom in uitzendland

Welkom in Uitzendland

In het kort

Maak kennis met de uitzendbranche

Perfect als onderdeel van je onboarding

Voeg bedrijfseigen processen toe

€250,00 (excl. BTW)*

Uitzenden, een begrip waar iedereen wel eens van heeft gehoord en waarvan iedereen wel ongeveer weet wat het inhoudt. Wat je misschien niet weet, is dat deze branche complexer is dan je denkt. Als je nieuw bent in de uitzendbranche krijg je te maken met zaken waar je nog nooit van hebt gehoord en waarvan je het bestaan niet afwist. De driehoeksverhouding, inlenersbeloning en het werven, selecteren en matchen van kandidaten. Als dit je niks tot weinig zegt, is de e-learning Welkom in Uitzendland perfect voor jou.

Hoe ziet de e-learning eruit?

In onze online leeromgeving kan je op elk moment beginnen en bezig zijn met de e-learning. De resultaten en voortgang worden opgeslagen, zodat je altijd weet waar je bent gebleven.

Opbouw van de opleiding

De e-learning Welkom in Uitzendland bestaat uit vier modules en één module aan het eind waarin de kennis wordt getest. In deze modules leer je de basis van het uitzenden. Wat houdt uitzenden in? Hoe werf je een kandidaat? Hoe werf je een klant? Hoe plaats je een kandidaat? Dit zijn allemaal vragen waar je antwoord op krijgt. Aan het eind van de e-learning ben je klaar om Uitzendland met zelfvertrouwen te betreden en begrippen in deze wereld te begrijpen.

Leren bij Shaer

De e-learning biedt informatie in verschillende vormen aan, zoals het gebruik van uitlegvideo’s, pictogrammen, infographics en andere afbeeldingen. Door dit af te wisselen met inhoudelijke teksten leer je de basis van het uitzenden. Met de verschillende oefeningen, vragen en interacties leg je direct de link met de praktijk. Aan het eind van de e-learning maak je een korte toets. Hiermee kun je zien of je de basis van het uitzenden begrijpt. Heb je alles succesvol doorlopen? Dan ontvang je van ons een certificaat.

Maatwerk

Wij begrijpen dat elk uitzendbureau of een aan het uitzenden gerelateerde organisatie zijn eigen manier van werken heeft en dat dit erg kan verschillen binnen de branche. Door het toepassen van bedrijfseigen processen in de e-learning leert een deelnemer meteen de manier van werken bij de eigen organisatie. Dit maakt het toepassen van de theorie in de praktijk nog makkelijker.

*Wil je meerdere deelnemers tegelijk aanmelden? Neem contact met ons op en we maken graag een offerte op maat.

Maak kennis met de uitzendbranche

Perfect als onderdeel van je onboarding

Voeg bedrijfseigen processen toe

Geïnteresseerd?

Past de e-learning Welkom in Uitzendland ook bij jouw organisatie? Of heb je vragen over de e-learning? Neem dan contact op met 088 066 5008.

Veel gestelde vragen

Hieronder een overzicht met veel gestelde vragen over onze e-learning 'Welkom in Uitzendland'.

Voor wie is de e-learning geschikt?

De opleiding is geschikt voor iedereen begint met werken binnen de uitzendbranche of tijdens zijn of haar werk regelmatig te maken heeft met de uitzendbranche. Iedereen die de basis van het uitzenden wil begrijpen kan de e-learning doen.

Hoe lang heeft de deelnemer toegang tot de e-learning?

Onze licenties zijn een jaar geldig. De deelnemer heeft dus een jaar toegang tot de e-learning. Zo heeft de deelnemer op elk moment de kennis over het uitzenden in zijn broekzak. Daarnaast is het mogelijk om een licentie te ver­lengen. Zo kan de deelnemer de e-learning altijd gebruiken als naslagwerk.

Wanneer kan je starten met de e-learning

Je kan elk moment starten met de e-learning! Natuurlijk vinden we het hierbij wel belangrijk dat er een goede implementatie plaatsvindt en zullen we eerst altijd in gesprek gaan met jullie.

Wat is de studiebelasting van deze e-learning?

De deelnemer heeft 24/7 toegang tot de leerstof. Het doorlopen van deze e-learning module kost ongeveer 4 uur. Dit is inclusief de toets aan het einde van de module.

E-learning aanvragen

Direct deze e-learning aanvragen? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Wat je krijgt

Kennis over de basis van het uitzenden

Versnellen en verbeteren van processen

Kwaliteit verbeteren