/ E learning / Arbochecklisten

Arbochecklisten

In het kort

Het correct invullen van Arbochecklisten

Versnellen en verbeteren van processen

Kwaliteit verbeteren

€65,00 (excl. BTW)*

Het correct invullen van Arbochecklisten is belangrijk om een uitzendkracht snel en goed te plaatsen. Het invullen van de verschillende Arbochecklisten en een inlener hier uitleg over geven, kan lastig zijn. Met onze e-learning leer je waarom we Arbochecklisten gebruiken binnen de branche en hoe je ze correct moet invullen.

Hoe ziet de e-learning eruit?

Opbouw van de opleiding

De e-learning begint met een deel theorie over de Arbochecklisten. Hier leer je waarom Arbochecklisten gebruikt worden en waarom ze belangrijk zijn. Vervolgens leer je meer over de verschillende Arbochecklisten en wanneer je welke checklist moet gebruiken. Daarna volgt het belangrijkste onderdeel: het invullen van de Arbochecklist. Aan de hand van een bestaande Arbochecklist leer je hoe je deze correct invult. Aan het eind test je je kennis over Arbochecklisten aan de hand van een toets.

Leren bij Shaer

In de e-learning kom je verschillende leervormen tegen, zoals het gebruik van video’s, pictogrammen en afbeeldingen. Op deze manier proberen we het leren zo leuk mogelijk te maken! Door dit af te wisselen met theoretisch teksten leer je parate kennis over de uitzendbranche. Met de verschillende oefeningen, vragen en interacties leg je direct de link met de praktijk. De e-learning wordt afgesloten met een test je kennis. Deze test je kennis daagt je uit en toetst of je de informatie hebt onthouden.

Maatwerk

Ze er bepaalde aspecten bij het invullen van de Arbochecklisten die specifiek horen bij jullie organisatie of die jullie anders doen? Dan is het ook mogelijk om dit in de e-learning te verwerken. We kijken graag naar jullie wensen hierin en of deze passen in de e-learning.

*Wil je meerdere deelnemers tegelijk aanmelden? Neem contact met ons op en we maken graag een offerte op maat.

Look en feel van de organisatie

Bedrijfseigen processen

Betere vertaalslag naar de praktijk

Geïnteresseerd?

Is er binnen jouw organisatie ook behoefte aan een maatwerktraject? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Veel gestelde vragen

Hieronder een overzicht met veel gestelde vragen over onze e-learning 'Arbochecklisten'.

Voor wie is de e-learning geschikt?

De e-learning is geschikt voor iedereen die binnen de uitzendbranche werkt en zich bezig houdt met het invullen van Arbochecklisten.

Hoe lang heeft de deelnemer toegang tot de e-learning?

Onze licenties zijn een jaar geldig. De deelnemer heeft dus een jaar toegang tot de e-learning. Zo heeft de deelnemer op elk moment de kennis over Arbochecklisten in zijn broekzak. Daarnaast is het mogelijk om een licentie te ver­lengen. Zo kan de deelnemer de e-learning altijd gebruiken als naslagwerk.

Wanneer kan je starten met de e-learning?

Je kan elk moment starten met de e-learning! Natuurlijk vinden we het hierbij wel belangrijk dat er een goede implementatie plaatsvindt en zullen we eerst altijd in gesprek gaan met jullie.

Wat is de studiebelasting van deze e-learning?

De deelnemer heeft 24/7 toegang tot de leerstof. Het doorlopen van deze e-learning module kost 30 tot 45 minuten. Dit is inclusief de toets aan het einde van de module.

E-learning aanvragen

Direct deze e-learning aanvragen? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Wat je krijgt

Het correct invullen van Arbochecklisten

Versnellen en verbeteren van processen

Kwaliteit verbeteren