/ E learning / Beloningsregels in de flexbranche

Beloningsregels in de flexbranche

In het kort

Wetgeving omtrent beloningsregels

Versnellen van processen

Voorkomen van fouten in arbeidsvoorwaarden en verlonen van flexwerkers

€85,00 (excl. BTW)*

Het toepassen van de inlenersbeloning is zowel de verantwoordelijkheid van het uitzendbureau als van de inlener. De inlenersbeloning zorgt ervoor dat flexwerkers dezelfde beloning krijgen als vaste medewerkers van de inlener met dezelfde werkzaamheden. Om het proces rondom het uitvragen van de inlenersbeloning bij de inlener te versnellen, bieden wij deze verdiepende e-learning module aan.

Hoe ziet de e-learning eruit?

In deze e-learning module leer je welke beloningsregels uit de CAO voor Uitzendkrachten er zijn en weet je precies op welke beloningen de verschillende groepen flexwerkers recht hebben.

Opbouw van de opleiding

De e-learning bestaat uit een theoretisch deel en een onderdeel waarin getoetst wordt of je de informatie uit de e-learning goed kan toepassen. Het theoretische gedeelte bestaat uit de theorie over de inlenersbeloning en de uitzonderingen waarbij een andere beloning wordt toegepast.

Leren bij Shaer

In de e-learning kom je verschillende leervormen tegen, zoals uitlegvideo’s, pictogrammen, infographics en andere afbeeldingen. Door dit af te wisselen met inhoudelijke teksten leer je makkelijker wat je moet weten over de beloningsregels in de flexbranche. Met de verschillende oefeningen, vragen en interacties leg je direct de link met de praktijk. Je sluit de e-learning af met een test je kennis, die je uitdaagt en toetst of de benodigde kennis hebt onthouden.

Maatwerk

Vanaf maart 2015 is iedere uitzender, detacheerder en payroller verplicht om vanaf de eerste dag van de uitzending de inlenersbeloning toe te passen. Om de inlenersbeloning correct toe te passen, gebruiken veel organisaties een eigen document waarin de uitzendprofessional samen met de inlener de juiste elementen vastleggen. De bedrijfseigen processen zijn ook toe te voegen aan de e-learning. Hierdoor sluit de e-learning nog beter aan op jullie praktijk! Neem nu contact op om de mogelijkheden te bespreken!

*Wil je meerdere deelnemers tegelijk aanmelden? Neem contact met ons op en we maken graag een offerte op maat.

Look en feel van de organisatie

Bedrijfseigen processen

Betere vertaalslag naar de praktijk

Geïnteresseerd?

Is de Beloningsregels in de flexbranche ook geschikt voor jouw organisatie? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Hieronder een overzicht met veel gestelde vragen over onze e-learning 'Beloningsregels in de flexbranche'.

Voor wie is de opleiding geschikt?

De e-learning Beloningsregels in de flexbranche is voor alle medewerkers van uitzendorganisaties met direct klantcontact en medewerkers die contracten maken. Deze e-learning is te gebruiken als verdiepende module op de Opleiding tot Uitzendheld, maar ook als opfrisser.

Wat is de studiebelasting van deze e-learning module?

De deelnemer heeft 24/7 toegang tot de leerstof. Het doorlopen van deze e-learning module kost 45 tot 60 minuten. Dit is inclusief de toets aan het einde van de module.

Wanneer kan je starten met de e-learning?

Je kan elk moment starten met de e-learning! Natuurlijk vinden we het hierbij wel belangrijk dat er een goede implementatie plaatsvindt en zullen we eerst altijd in gesprek gaan met jullie.

Hoe lang heeft een deelnemer toegang tot de e-learning?

Onze licenties zijn een jaar geldig. De deelnemer heeft dus een jaar toegang tot de e-learning. Zo heeft de uitzendheld op elk moment alle kennis in zijn of haar broekzak! Daarnaast is het mogelijk om een licentie te ver­lengen. Zo blijft de uitzendheld op de hoogte van de steeds veranderende wet- en regelgeving.

Is er ook een examen?

Er geen sprake van een examen, wel wordt er van de deelnemer verwacht dat hij aan de hand van een toets kan aantonen dat hij over lesstof beheerst.

E-learning aanvragen

Direct aanmelden voor de e-learning module Beloningsregels in de flexbranche? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Wat je krijgt

Wetgeving omtrent beloningsregels

Correct invullen van het BRI

Versnellen van processen

Voorkomen van fouten in arbeidsvoorwaarden en verlonen van flexwerkers