/ E learning / Flexkrachtdossier

Flexkrachtdossier

In het kort

Flexkrachtdossier opbouwen en uitbreiden

Proces rondom het flexkrachtdossier versnellen

Verhogen van kwaliteit

Als flexorganisatie sla je de gegevens van je flexkrachten op in het flexkrachtdossier. Een belangrijk dossier, omdat hier alle relevante documenten van de flexkracht zijn opgeslagen. Voor het opslaan van deze gegevens bestaan regels waar jij je als organisatie aan moet houden. Maar wat zijn die regels en wetten die gelden voor die dossier? Je leert het in de module flexkrachtdossier.

Hoe ziet de e-learning eruit?

Flexibel leren? Check! Resultaten en voortgang bekijken? Check! De online leeromgeving zorgt ervoor dat deelnemers op elk moment kunnen beginnen en bezig kunnen met de e-learning. De resultaten en voortgang worden opgeslagen, zodat je altijd weet waar je bent gebleven en leidinggevenden de resultaten kunnen inzien.

Opbouw van de opleiding

De module Flexkrachtdossier leer je meer over de verschillende aspecten van het flexkrachtdossier en waar je rekening mee moet houden op gebied van wet- en regelgeving. Je wil de gegevens van je flexkracht natuurlijk goed opslaan en de flexkracht ook goed kan informeren hierover. Ook het opvolgend werkgeverschap, duurzame inzetbaarheid en scholing komen aan bod in deze module. Verder leer je hoe je de flexkracht kan voorlichten over verschillende zaken, zodat ze precies weten waar ze aan toe zijn.

Leren bij Shaer

In de module vind je informatie in verschillende vormen, zoals het gebruik van uitlegvideo’s, pictogrammen, infographics en andere afbeeldingen. Door dit af te wisselen met theoretisch teksten kent de deelnemer in no-time alle ins and outs van het flexkrachtdossier. Met de verschillende oefeningen, vragen en interacties legt de deelnemer direct de link met de huidige praktijk.

Maatwerk

Wij begrijpen dat elk uitzendbureau of aan het uitzenden gerelateerde organisatie zijn eigen manier van werken heeft en dat dit erg kan verschillen binnen de branche. Door het toepassen van bedrijfseigen processen in de e-learning leert een deelnemer meteen de manier van werken bij de eigen organisatie. Dit maakt het toepassen van de theorie in de praktijk nog makkelijker. Ook met betrekking tot de wijzigingen in de CAO kan het toepassen van eigen werkwijze erg belangrijk zijn.

*Wil je meerdere deelnemers tegelijk aanmelden? Neem contact met ons op en we maken graag een offerte op maat.

Weet hoe je een flexkrachtdossier moet opbouwen

Kan de flexkracht voorlichten

Altijd beschikking tot de nieuwe wet- en regelgeving

Geïnteresseerd?

Past de module Flexkrachtdossier ook binnen jouw organisatie? Of heb je vragen over de e-learning? Neem dan contact op met 088 066 5008 of vul het contactformulier in, zodat we contact kunnen opnemen met jou.

E-learning aanvragen

Direct deze e-learning aanvragen? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Wat je krijgt

Kennis over het flexkrachtdossier

Versnellen en verbeteren van processen

Kwaliteit verbeteren