/ E learning / Succesvoller matchen

Succesvoller matchen

In het kort

Weet hoe je klanten en kandidaten overtuigt

Pas wat je geleerd hebt direct toe in de praktijk

Meer zelfvertrouwen in klant- en kandidaatgesprekken

Je eerste match vergeet je waarschijnlijk niet snel. Als het je lukt om een kandidaat te plaatsen bij een inlener, dan geeft dat een enorme kick en drive om door te gaan. Was het maar elke dag zo eenvoudig. Het is een behoorlijke uitdaging! Je moet met veel zaken rekening houden bij het maken van matches. Daarom helpen we je hier graag bij! In onze blended training leer je nog betere matches te maken tussen jouw kandidaat en klant. Na het volgen van deze e-learning heb je meer zelfvertrouwen in je werk en durf je eerder die ene 'brutale' vraag te stellen aan de klant of kandidaat.

Hoe ziet de e-learning eruit?

De kandidaten weet je te vinden en deze solliciteren op je vacatures. Met je werving- en je recruitmentskills zit het wel goed. Maar dan nog het daadwerkelijk plaatsen van matches. Hierbij komen soms wat obstakels kijken. Wij zijn ervan overtuigd dat jij met de juiste technieken nog succesvoller kan matchen. Dit betekent dat jij die klant of kandidaat kan overtuigen van de match wanneer zij dit zelf misschien niet zien.

Na het doorlopen van deze e-learning weet jij hoe je de klant overtuigt van die ene kandidaat en hoe je vacatures verkoopt aan je kandidaat.

Opbouw van de training

De training Succesvoller matchen is een blended training. Dit betekent dat je zowel online als offline leert. Het grootste gedeelte is online en bestaat uit een e-learning waarin je theorie krijgt over verschillende onderwerpen. We behandelen hierin onder andere communicatietechnieken, bezwaartechnieken, matchen op skills en we leggen uit hoe je er met overtuigingskracht voor kunt zorgen dat klanten jouw advies ter harte nemen. Met verwerkingsvragen tussendoor kijken we of je de theorie goed hebt begrepen.

In het offline gedeelte van deze training moet je zelf aan de slag. We hebben je de theorie in de e-learning gegeven, nu is het aan jou de taak om hier iets mee te doen. Je maakt hier dus de vertaalslag naar de praktijk. Aan de hand van verschillende opdrachten ga je oefenen met de theorie tijdens je werk. De technieken die we je hebben meegegeven in de e-learning, ga je toepassen om te zien hoe je dit kunt gebruiken in je werkzaamheden. Vervolgens geef je hier een terugkoppeling op in de e-learning. Hoe heb je de techniek toegepast? En heeft het effect gehad? Wat zou je nog beter of anders kunnen doen?

Aan het eind van deze training heb je voldoende handvatten om je matching skills in de praktijk naar een hoger niveau te tillen. Wij geven je hierbij de voorzet, jij hoeft hem er alleen nog maar in te tikken.

De training nog interactiever maken?
Wil je de training nog interactiever maken? Dat kan! Wij geven je de handvatten voor de fysieke training, die een ervaren collega binnen jouw organisatie vervolgens kan geven. Tijdens deze fysieke training kunnen collega’s ervaringen delen en van elkaar leren. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op.

Leren bij Shaer

Leren doen we samen met jou! Vooral voor deze training is dat belangrijk, omdat het een blended training is. Wij geven jou de theorie in de vorm van een e-learning. De informatie in de e-learning bieden we in verschillende vormen aan. Zo maken wij gebruik van uitlegvideo’s, afbeeldingen en infographics. Jij moet vervolgens aan de slag met deze informatie. Probeer technieken uit tijdens gesprekken met klanten en kandidaten of met collega’s. Tussendoor stellen we verwerkingsvragen om te toetsen of je de theorie hebt begrepen.

Maatwerk

Op al onze e-learnings is maatwerk mogelijk. Wil je bijvoorbeeld bedrijfseigen processen verwerken in de e-learning of je eigen huisstijl toevoegen? Dan is dat mogelijk. Op deze manier sluit de e-learning nog beter aan op jouw unieke organisatie. In overleg kijken we hoe we dit het beste kunnen verwerken in onze e-learning.

Look en feel van de organisatie

Bedrijfseigen processen

Betere vertaalslag naar de praktijk

Geïnteresseerd?

Past de training Succesvoller matchen perfect bij jouw leervraagstuk? Of heb je nog vragen over deze training? Neem dan contact op met ons via 088 066 5008 of vul het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met jou op.

E-learning aanvragen

Wil jij direct een aanvraag doen voor de e-learning? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Wat je krijgt

Onafhankelijke, parate vakkennis

Toetsing en borging van relevante wet- en regelgeving in de uitzendbranche

Verstevigen van de adviesrol naar klanten en uitzendkrachten

Voorkomen van boetes door handhavingsmaatregelen