Banner e learning en interim
/ Inspiratie / Elearning en interim

Flexbranche

Waarom e-learning én interim?

Wat professionals echt willen weten

“Dus jullie bieden e-learning aan voor professionals in de flexbranche én doen interimopdrachten bij uitzenders en detacheerders? Wat een aparte combinatie.” Dit horen we nog wel eens. Misschien heb jij dit jezelf ook wel eens afgevraagd. Mocht dat zo zijn, blijf dan vooral lezen. We geven je nu het antwoord.

Als Shaer zijn we wel een beetje apart, of eigenlijk vinden we eigenwijs een betere beschrijving. Maar wel in positieve zin hoor 😉 En we gaan uitleggen waarom wij e-learning en interim voor de flexbranche helemaal geen aparte combinatie vinden, maar juist een logische.

Onze e-learnings zijn er voor professionals in de flexbranche. Om hen het vak van uitzenden en detacheren zo goed mogelijk te leren, om het vak op te frissen en bij te houden. Soms is dat best taaie kost, want er is nu eenmaal veel wet- en regelgeving in de flexbranche. Maar hoe leer je die taaie kost dan het beste? Nou, als je theorie kan vertalen naar je eigen praktijk als Intercedent, Consultant, Recruiter of Backoffice specialist.

Praktijk = essentieel

Juist die praktijk is zo belangrijk. Essentieel zelfs. Je kan een bakker wel op papier uitleggen hoe hij een brood moet bakken, maar in de praktijk komt hij er pas achter hoe het echt werkt. Hoe het voelt om een brood te kneden en hoe het is om het brood in de oven te doen. Oké, terug naar de uitzendbranche, want hoe weten wij nu wat die praktijk is? We werken zelf al een tijdje niet meer zelf bij een uitzendbureau. En daar komen interimopdrachten als ware verbinder. Door zelf ook met onze voeten in de klei te staan en dus interimopdrachten te doen bij uitzenders en detacheerders weten we wat er speelt op de werkvloer.

Tijdens onze interimopdrachten horen en zien we wat er écht speelt op een vestiging en in het leven van een professional in de branche. Dat is een mooie voedingsbodem om onze e-learnings elke dag weer beter te maken. Want wie zijn wij als (onder andere) opleider om te bepalen wat jij als professionals in de flexbranche moet leren? Dat is aan jou! Geef dat vooral zelf aan bij ons.

Kennis en praktijk komen samen

En zie je het zelf niet? Geen zorgen, wij zien tijdens onze interimopdrachten altijd genoeg aanknopingspunten voor nóg meer vertaling naar de praktijk en voor het ontwikkelen van nieuwe e-learnings. Daarnaast leren wij zelf ook elke keer weer als we nieuwe e-learnings maken. En die kennis kunnen we ook weer delen tijdens onze interimopdrachten.

De combinatie van e-learning en interim is dus ons eigen Shaer-flex-ecosysteem geworden. Allemaal met als doel om onze kennis te delen en professionals en organisaties in de flexbranche écht verder te helpen in groei en ontwikkeling!

023 klein

Geïnteresseerd in e-learnings of interim voor de flexbranche? Bel ons 088 066 5008