Paperclips
/ Inspiratie / Nieuwsbrief december 2022

Nieuws

Shaer nieuwsbrief | december 2022

In en voor de flexbranche

Een primeur! Onze eerste nieuwsbrief, speciaal voor jou. In onze nieuwsbrief vertellen we je graag meer over de uitzendbranche, onze klanten, onze deelnemers en over ons aanbod en onszelf. Dat vinden we leuk. En jij hopelijk ook. We versturen onze nieuwsbrief regelmatig, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de branche en binnen Shaer! Voor de eerste editie van onze nieuwsbrief beginnen we maar meteen met een leuk nieuwtje… *tromgeroffel*

Partner of Choice

Shaer is nummer 1 Partner of Choice voor Opleiding en Certificering *confetti kanon popt* 🎉 Een titel waar we ontzettend trots op zijn! Vooral omdat het gaat om een prijs die we hebben gekregen door de tevredenheid van onze klanten, want zij hebben op ons gestemd. Heb je ook op ons gestemd? Onzettend bedankt hiervoor! Heb je niet op ons gestemd? Dan hopen we dat je dit volgend jaar wel doet, omdat je ook een tevreden klant bent. Dat is waar we het voor doen: blije klanten. Daarnaast is een onderzoek als dit waardevol voor zoekende uitzendorganisaties die niet weten met wie ze moeten samenwerken. Waarom we doen wat we doen, lees je in ons interview met Flexmarkt.

POC interview

Flexmarkt event partner

Op 29 november vond het fleXevent van Flexmarkt weer plaats. Tijdens het event van november stond wet- en regelgeving binnen de flexbranche centraal. Alle actuele ontwikkelingen over de wet- en regelgeving, de kostprijsberekening en de verplichte certificering voor uitzendorganisaties stonden deze dag centraal.

Als Shaer waren we hier bij en niet alleen voor de gezelligheid, maar als partner van het evenement. Het onderwerp wet- en regelgeving staat natuurlijk op ons lijf geschreven, met de verschillende e-learnings die we aanbieden op dit gebied (bekijk ons actuele aanbod via shaer.nl/e-learning). Daarom interessant om hierbij aanwezig te zijn en veel uitzenders, detacheerders en backoffice partijen te spreken over dit onderwerp en het belang hiervan.

Belangrijkste wetswijzigingen 2023

Nu Sinterklaas weer bijna het land uit is, de huizen vol hangen met kerstverlichting en overal een overdosis aan ongezond eten te vinden is, is 2023 alweer in zicht. Met het nieuwe jaar in aantocht kun je de klok erop gelijkzetten dat er weer het nodige wijzigt in de wet- en regelgeving. Als uitzend-/detacheringsbureau wil jij natuurlijk op de hoogte zijn van de belangrijkste wijzigingen! Al deze wijzigingen bijhouden kan best een uitdaging zijn. Daarom helpen we je graag om je op de hoogte te blijven! In onze blog hebben we de belangrijkste wijzigingen op een rij gezet.

Wijzigingen 2023 post

Klantcase

Op onze website lichten we regelmatig een klantverhaal uit. Dit doen we om uitzendorganisaties die geen klant van ons zijn jaloers te maken. Nee, hoor grapje. Maar we laten wel graag zien dat we trots zijn op ons werk en vinden het mooi om te laten zien wat het onze klant heeft opgeleverd. In deze nieuwsbrief lichten we onze klantcase bij Heroyam uit die we hebben geholpen bij de NEN en ABU certificering, want audits kunnen voor uitzendorganisaties best een uitdaging zijn. Lees meer over de toevoegde waarde van onze interimopdracht bij Heroyam op onze website.

Heoyam logo dark blue