Lamp idee
/ Inspiratie / Nieuwsbrief februari 2023

Nieuws

Shaer nieuwsbrief | februari 2023

In en voor de flexbranche

Daar zijn we weer! Een nieuwe nieuwsbrief vol met interessante informatie over de flexbranche en nieuwtjes vanuit Shaer. Nu 2023 in volle gang is, gebeurt er alweer veel binnen de branche. Zo ligt er bijvoorbeeld een nieuwe cao op tafel. Ook bij Shaer staan we niet stil. We houden alle zaken met betrekking tot de branche nauwlettend in de gaten en zijn druk bezig met het ontwikkelingen van nieuwe e-learnings. Lees dus snel verder!

CAO voor Uitzendkrachten

De ABU, NBBU en de vakbonden FNV, CNV en De Unie hebben in december van 2022 een onderhandelingsresultaat bereikt over de nieuwe CAO voor Uitzendkrachten. Ook de leden van de ABU en NBBU hebben ingestemd met de nieuwe cao-afspraken. Het is nu wachten op de leden van de overige partijen. Als zij ook akkoord gaan met de cao-afspraken is er een nieuwe CAO voor Uitzendkrachten met een looptijd van 2 januari 2023 tot 1 januari 2024. Wij bereiden ons alvast voor op deze nieuwe ontwikkelingen! Jij ook?

Nieuw aanbod ✨

Goed nieuws! Je kan vanaf nu nog meer leren. We hebben ons e-learning aanbod namelijk uitgebreid met drie nieuwe e-learnings. Hieronder lees je welke e-learnings we hebben toegevoegd aan ons aanbod.

Pre- en onboarding

Elke organisatie heeft wel een manier om nieuwe medewerkers te onboarden. Hoewel het belang van een goede pre- en onboarding steeds meer wordt gezien, is het investeren van tijd soms lastig. Of misschien heeft jouw organisatie niet de juiste kennis in huis voor het ontwikkelen van een sterke pre- en onboarding? Wat het ook is, er is geen goed excuus om geen pre- en onboarding te hebben voor je nieuwe medewerkers.

Onze e-learning helpt jouw nieuwe medewerkers nog beter te onboarden. Klik hier voor meer informatie over de pre- en onboarding.

Succesvoller matchen

Je eerste match vergeet je waarschijnlijk niet snel. Als het je lukt om een kandidaat te plaatsen bij een inlener, dan geeft dat een enorme kick en drive om door te gaan. Was het maar elke dag zo eenvoudig. Het is een behoorlijke uitdaging! Je moet rekening houden met veel zaken bij het maken van matches. Daarom helpen we hier graag bij! In onze nieuwe blended training leer je hoe je nog betere matches kunt maken tussen jouw kandidaat en klant. Door het volgen van de e-learning krijg je meer zelfvertrouwen in je werk en durf je eerder die ene 'brutale' vraag te stellen aan de klant of kandidaat.

Klik hier voor meer informatie over de training succesvoller matchen.

CAO voor Uitzendkrachten

Zoals je hierboven al hebt gelezen komen we stap voor stap dichter bij een nieuwe CAO voor Uitzendkrachten. Ben je jezelf en jouw organisatie al aan het voorbereiden op deze wijzigingen? Goed bezig! Kun je wel wat hulp gebruiken om de kennis van je collega’s up-to-date te krijgen? Dan is onze e-learning over de nieuwe CAO voor Uitzendkrachten precies wat je nodig hebt! Met deze e-learning zorg je ervoor dat je collega’s in een korte tijd en zonder veel moeite op de hoogte zijn van alle wijzigingen.

Klik hier voor meer informatie over de e-learning over de nieuwe CAO voor Uitzendkrachten.

Is ons nieuwe aanbod precies waar je naar opzoek bent? Neem dan snel contact met ons op. 📱088 066 5008

E-book 📖

Jullie mening is belangrijk voor ons! En daarom op verzoek van velen is hij er eindelijk…

Het e-book van de Opleiding tot Uitzendheld! Dit e-book kun je digitaal ontvangen en vervolgens zelf printen. Kun je bijvoorbeeld een keer niet online leren of vind je het fijn om bepaalde stukken te markeren? Dan is het e-book een mooie aanvulling op je leerproces. Het is zeker niet ter vervangingen van de e-learning, maar als aanvulling. De e-learning blijft belangrijk voor het leren. Is het e-book ook een interessante aanvulling op de Opleiding tot Uitzendheld voor jou of jouw collega’s? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Interim & consulting

Sinds enige tijd doen we vanuit Shaer ook interim en consulting opdrachten binnen de flexbranche. Wist je dit nog niet? Dan weet je het bij deze. En er is goed nieuws! Binnenkort hebben we weer een gaatje in onze agenda om een nieuwe opdracht aan te nemen. Zit je met je handen in je haar, omdat je wel wat extra hulp kunt gebruiken? Wil je eindelijk die nieuwe (uitzend) software implementeren? Of wil je dit jaar die certificering binnen halen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bekijk onze website om te zien wat we voor je kunnen betekenen. Oh, en staat hetgeen waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan contact op. Dan kijken we samen waar we je kunnen helpen.