Paperclips
/ Inspiratie / Nieuwsbrief september 2 2

Nieuws

Shaer nieuwsbrief | september 2023

In en voor de flexbranche

Klap die laptop maar weer open, want de zomer is voorbij. Zelf worden we altijd een beetje verdrietig als de dagen weer korter worden, het kouder wordt en er (nog) meer regen valt 🥲 Toch heeft het ook zo zijn voordelen: mensen zijn weer bereikbaar en je hebt geen FOMO (fear of missing out) meer. Want zeg nu zelf, jij ligt toch ook liever op het strand in plaats van achter je laptop (binnen) te zitten om die ene e-learning te maken? Wij hebben in ieder geval niet stil gezeten deze zomer en hebben dan ook het een en ander te vertellen. Daarom weer een nieuwe editie van onze nieuwsbrief!

Shaer Group

NIEUWS! In de zomer hebben wij de krachten gebundeld met Kinderopvangleert.nl en is Shaer Group opgericht. Vanuit de gedeelde passie om professionals en organisaties verder te helpen in hun groei en ontwikkeling, zijn we blij dat we daar de kinderopvang als branche aan te mogen toevoegen! Want kennis delen en leren is leuk! Ongeacht in welke branche je werkt. Met Leon als Algemeen directeur en Hugo als Operationeel directeur, kijken we uit naar de toekomst! Waar Shaer zich zal blijven inzetten voor professionals en organisaties in de flexbranche, zal Kinderopvangleert.nl dit voor de kinderopvang doen. Grow better together!

Ons eerste webinar!

Als je onze socials volgt heb je het misschien al voorbij zien komen (anders zou ik ons toch echt even gaan volgen 😉). Op 10 oktober geven wij een webinar tijdens de SEU Webinarweek. Tijdens onze webinar ‘Inlenerbeloning toepassen als een Uitzendheld’ gaan we het een uur lang hebben over de inlenersbeloning. Oké, dat klinkt misschien wat saai. We verzekeren je: dat wordt het niet. We houden namelijk niet van saai. Een leuke webinar over de inlenersbeloning dus! En dan is het ook nog eens gratis. Meld je nu aan, want vol = vol.

Gratis e-learning

“Gratis e-learning? Je maakt zeker een grapje.” Grote kans dat je dit denkt. “En die webinar is ook al gratis, ik geloof er niks van,” misschien denk je dat ook wel. Maar wat nou als we je zeggen dat het gratis volgen van onze e-learnings echt tot de mogelijkheden behoort. Geen grapje, serieus. Met behulp van een subsidie kun je gratis onze uitzendmodules volgen. Valt jouw uitzendorganisatie onder het MKB? Neem dan snel contact met ons op over deze subsidie, want dit is de kans wat je (werk)leven.

📱088 066 5008

Klantcase Westerduin

Zeg je uitzenden, dan zeg je backoffice. De ene flexorganisatie besteedt het uit, de ander doet het zelf. Dat laatste doet ook Westerduin. En om hun backoffice afdeling naar een hoger niveau te tillen, hebben ze onze hulp ingeschakeld. 9 maanden lang heeft onze eigen Eline één dag per week Westerduin hiermee geholpen. Met als resultaat: een nieuwe Way of Working (WOW, en wow was het). Benieuwd hoe deze interimopdracht er precies uitzag? Lees dan de klantcase hier.

Westerduin