/ E learning / Reguliere arbeidsrecht

Reguliere arbeidsrecht

In het kort

Kennis over het reguliere arbeidsrecht

Proces rondom het klantdossier versnellen

Verhogen van kwaliteit

Uitzenden is een vak apart. In eerste instantie heb je natuurlijk te maken met drie partijen in plaats van twee, oftewel de driehoeksverhouding. Toch is de wet- en regelgeving die geldt in het reguliere arbeidsrecht ook van belang voor flexorganisaties. Binnen de flexbranche werken we immers ook met een cao en arbeidsovereenkomsten. Daarom is het belangrijk om hier kennis van te hebben en dat leer je in deze module over het reguliere arbeidsrecht.

Hoe ziet de e-learning eruit?

Waarom online leren? Omdat het deelnemers de mogelijkheid geeft om te leren op hun moment naar keuze. Super flexibel dus! De resultaten en voortgang worden opgeslagen, zodat je altijd weet waar je bent gebleven. Leidinggevenden kunnen op de achtergrond mee kijken hoe het gaat met de voortgang en kennisopname.

Opbouw van de opleiding

De module Reguliere Arbeidsrecht leer je meer over de verschillende aspecten van het arbeidsrecht. Welke verschillende arbeidsovereenkomsten zijn er? Wat is een cao? Hoe steekt het periode- en ketensysteem in elkaar? Allemaal vragen waar je antwoord op krijgt in deze module. Deze kennis is natuurlijk super belangrijk als je gaat werken in flexbranche. Wat ons betreft een onmisbaar!

Leren bij Shaer

In de module vind je informatie in verschillende vormen, zoals het gebruik van uitlegvideo’s, pictogrammen, infographics en andere afbeeldingen. Door dit af te wisselen met theoretisch teksten kent de deelnemer in no-time waar het klantdossier uit bestaat. Met de verschillende oefeningen, vragen en interacties legt de deelnemer direct de link met de huidige praktijk.

Maatwerk

Wij begrijpen dat elk uitzendbureau of aan het uitzenden gerelateerde organisatie zijn eigen manier van werken heeft en dat dit erg kan verschillen binnen de branche. Door het toepassen van bedrijfseigen processen in de e-learning leert een deelnemer meteen de manier van werken bij de eigen organisatie. Dit maakt het toepassen van de theorie in de praktijk nog makkelijker.

*Wil je meerdere deelnemers tegelijk aanmelden? Neem contact met ons op en we maken graag een offerte op maat.

Basis van het reguliere arbeidsrecht

Kent de verschillende arbeidsovereenkomsten

Weet wat een cao is

Geïnteresseerd?

Past de module Reguliere Arbeidsrecht ook binnen jouw organisatie? Of heb je vragen over de e-learning? Neem dan contact op met 088 066 5008 of vul het contactformulier in, zodat we contact kunnen opnemen met jou.

E-learning aanvragen

Direct deze e-learning aanvragen? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Wat je krijgt

Kennis over het reguliere arbeidsrecht

Versnellen en verbeteren van processen

Kwaliteit verbeteren