/ E learning / Uitzenden detacheren

Uitzenden en detacheren

In het kort

De beginselen van het uitzenden

Tellen in het fasensysteem

Meer kennis over de branche

De driehoeksverhouding, het fasesysteem en uitzendovereenkomsten. Allemaal belangrijke factoren in het proces van uitzenden en detacheren en net weer anders gaan dan in het reguliere arbeidsrecht. Wil je graag meer leren over de wet- en regelgeving van het uitzenden of je kennis opfrissen? Geen probleem met deze module.

Hoe ziet de e-learning eruit?

Flexibel en online! Dat is zijn al onze e-learning modules, waaronder deze module over uitzenden en detacheren. Waarom online leren? Omdat het deelnemers de mogelijkheid geeft om te leren op hun moment naar keuze. De resultaten en voortgang worden opgeslagen, zodat je altijd weet waar je bent gebleven. Handig toch?

Opbouw van de module

De module Uitzenden en detacheren leer je meer over de verschillende aspecten van het uitzenden. Door de driehoeksverhouding spreken we van uitzenden (of detacheren) en mag de uitzendonderneming het fasensysteem en het uitzendbeding vanuit de CAO voor Uitzendkrachten hanteren. Hierdoor valt een uitzendkracht niet onder het reguliere periode- en ketensysteem. Dit betekent overigens niet dat er niets voor een uitzendkracht is geregeld! Wat er voor de uitzendkracht geregeld is leer je in deze module.

Leren bij Shaer

In de module vind je informatie in verschillende vormen, zoals het gebruik van uitlegvideo’s, pictogrammen, infographics en andere afbeeldingen. Door dit af te wisselen met theoretisch teksten kent de deelnemer in no-time waar het klantdossier uit bestaat. Met de verschillende oefeningen, vragen en interacties legt de deelnemer direct de link met de huidige praktijk.

Maatwerk

Wij begrijpen dat elk uitzendbureau of aan het uitzenden gerelateerde organisatie zijn eigen manier van werken heeft en dat dit erg kan verschillen binnen de branche. Door het toepassen van bedrijfseigen processen in de e-learning leert een deelnemer meteen de manier van werken bij de eigen organisatie. Dit maakt het toepassen van de theorie in de praktijk nog makkelijker.

*Wil je meerdere deelnemers tegelijk aanmelden? Neem contact met ons op en we maken graag een offerte op maat.

Tellen in het fasensysteem

Verschillende soorten flexibele arbeidsovereenkomsten

CAO voor Uitzendkrachten

Geïnteresseerd?

Past de module Uitzenden en Detacheren ook binnen jouw organisatie? Of heb je vragen over de e-learning? Neem dan contact op met 088 066 5008 of vul het contactformulier in, zodat we contact kunnen opnemen met jou.

E-learning aanvragen

Direct deze e-learning aanvragen? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Wat je krijgt

Basiskennis over uitzenden en detacheren

(Her)kennen van verschillende arbeidsovereenkomsten

Kwaliteit rondom het uitzendproces verbeteren