/ E learning / Reguliere flexwerkers

Reguliere flexwerkers

In het kort

Inschrijving en registratie van flexwerkers

Proces rondom het selecteren en inschrijven versnellen

Verhogen van kwaliteit

Bij het werven en selecteren van flexwerkers komt veel wet- en regelgeving kijken. Het is daarom belangrijk dat je weet waar je op dit gebied rekening mee moet houden. Wat dacht je van de AVG, selectiecriteria of de WID? Belangrijke zaken om rekening mee te houden.

Hoe ziet de e-learning eruit?

Waarom online leren? Omdat het deelnemers de mogelijkheid geeft om te leren op hun moment naar keuze. Super flexibel dus! De resultaten en voortgang worden opgeslagen, zodat je altijd weet waar je bent gebleven. Leidinggevenden kunnen op de achtergrond mee kijken hoe het gaat met de voortgang en kennisopname.

Opbouw van de module

De module Reguliere flexwerkers leer je meer over het werven en inschrijven van flexwerkers. Bij het werven, selecteren en inschrijven van een geschikte kandidaat is het belangrijk om rekening te houden met verschillende wetten. Wetten waar je rekening mee moet houden hebben onder andere te maken met discriminatie, AVG (privacy) en identificatie. Je leert daarom welke wetten hierbij belangrijk zijn en wat je wel en juist niet moet doen bij het selecteren van een kandidaat.

Leren bij Shaer

In de module vind je informatie in verschillende vormen, zoals het gebruik van uitlegvideo’s, pictogrammen, infographics en andere afbeeldingen. Door dit af te wisselen met theoretisch teksten kent de deelnemer in no-time waar het klantdossier uit bestaat. Met de verschillende oefeningen, vragen en interacties legt de deelnemer direct de link met de huidige praktijk.

Maatwerk

Wij begrijpen dat elk uitzendbureau of aan het uitzenden gerelateerde organisatie zijn eigen manier van werken heeft en dat dit erg kan verschillen binnen de branche. Door het toepassen van bedrijfseigen processen in de e-learning leert een deelnemer meteen de manier van werken bij de eigen organisatie. Dit maakt het toepassen van de theorie in de praktijk nog makkelijker.

*Wil je meerdere deelnemers tegelijk aanmelden? Neem contact met ons op en we maken graag een offerte op maat.

Inschrijving en identificatie van flexwerkers

Kent de verschillende arbeidsovereenkomsten

Weet wat een cao is

Geïnteresseerd?

Past de module Reguliere flexwerkers ook binnen jouw organisatie? Of heb je vragen over de e-learning? Neem dan contact op met 088 066 5008 of vul het contactformulier in, zodat we contact kunnen opnemen met jou.

E-learning aanvragen

Direct deze e-learning aanvragen? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Wat je krijgt

Kennis over het reguliere arbeidsrecht

Versnellen en verbeteren van processen

Kwaliteit verbeteren