/ E learning

Ons aanbod

E-learning

contact

Wij hebben verschillende e-learnings voor de flexbranche. Deze zijn zo opgebouwd dat de leerstof op de beste manier wordt aangeboden, een fysieke training niet nodig is en alle opgedane kennis goed wordt geborgd. De e-learnings zijn individueel te volgen op een zelfgekozen moment. Dat een e-learning online is, betekent niet dat het niet persoonlijk is. Wij vinden een persoonlijke aanpak namelijk belangrijk! Bij zowel klant als deelnemer. Je kan altijd contact met ons opnemen bij vragen. We nemen hiervoor de tijd, schakelen snel en denken mee.

Bekijk ons aanbod hieronder.

Opfriscursus voor Uitzendhelden

De wet- en regelgeving binnen de uitzendbranche verandert continu. Voor de kwaliteit van jouw werk en het versnellen van processen, is het daarom belangrijk dat je op de hoogte bent van alle relevante wet- en regelgeving in de branche. Om op een effectieve manier iedereen die werkt binnen de uitzendbranche weer op de hoogte te brengen, hebben we de Opfriscursus voor Uitzendhelden ontwikkeld.

Leeroplossing bekijken

Beloningsregels in de flexbranche

Het toepassen van de inlenersbeloning is zowel de verantwoordelijkheid van het uitzendbureau als van de inlener. De inlenersbeloning zorgt ervoor dat flexwerkers dezelfde beloning krijgen als vaste medewerkers van de inlener met dezelfde werkzaamheden. Om het proces rondom het uitvragen van de inlenersbeloning bij de inlener te versnellen, bieden wij deze verdiepende e-learning module aan.

Leeroplossing bekijken

Arbochecklisten

Het correct invullen van Arbochecklisten is belangrijk om een uitzendkracht snel en goed te plaatsen. Het invullen van de verschillende Arbochecklisten en een inlener hier uitleg over geven, kan lastig zijn. Met onze e-learning leer je waarom we Arbochecklisten gebruiken binnen de branche en hoe je ze correct moet invullen.

Leeroplossing bekijken

Reguliere arbeidsrecht

Uitzenden is een vak apart. In eerste instantie heb je natuurlijk te maken met drie partijen in plaats van twee, oftewel de driehoeksverhouding. Toch is de wet- en regelgeving die geldt in het reguliere arbeidsrecht ook van belang voor flexorganisaties. Binnen de flexbranche werken we immers ook met een cao en arbeidsovereenkomsten. Daarom is het belangrijk om hier kennis van te hebben en dat leer je in deze module over het reguliere arbeidsrecht.

Leeroplossing bekijken

Uitzenden en detacheren

De driehoeksverhouding, het fasesysteem en uitzendovereenkomsten. Allemaal belangrijke factoren in het proces van uitzenden en detacheren en net weer anders gaan dan in het reguliere arbeidsrecht. Wil je graag meer leren over de wet- en regelgeving van het uitzenden of je kennis opfrissen? Geen probleem met deze module.

Leeroplossing bekijken

Reguliere flexwerkers

Bij het werven en selecteren van flexwerkers komt veel wet- en regelgeving kijken. Het is daarom belangrijk dat je weet waar je op dit gebied rekening mee moet houden. Wat dacht je van de AVG, selectiecriteria of de WID? Belangrijke zaken om rekening mee te houden.

Leeroplossing bekijken

Klantdossier

Wanneer je als flexorganisatie zaken gaat doen met een klant wordt deze klant de inlener. Voor een soepele samenwerking is het belangrijk om goede afspraken te maken met je klanten. Het maken van afspreken gebeurt op bepaalde punten, waarbij alle punten natuurlijk even belangrijk zijn. Aan jou de taak om de best mogelijke afspraken te maken voor jouw flexkracht en organisatie. Maar wat komt daar bij kijken?

Leeroplossing bekijken

Flexkrachtdossier

Als flexorganisatie sla je de gegevens van je flexkrachten op in het flexkrachtdossier. Een belangrijk dossier, omdat hier alle relevante documenten van de flexkracht zijn opgeslagen. Voor het opslaan van deze gegevens bestaan regels waar jij je als organisatie aan moet houden. Maar wat zijn die regels en wetten die gelden voor die dossier? Je leert het in de module flexkrachtdossier.

Leeroplossing bekijken

Liever persoonlijk contact over een vraagstuk?

Een aantal van onze partners